2821
2789
توروخدا منو بگیر من ابروم در خطره پارتنرم زنگ زد بابام برداشت مادرم فهمید کامل قضیه رو فردا میخواد ج ...

سلام اهوازی خوبی‌؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توروخدا منو بگیر من ابروم در خطره پارتنرم زنگ زد بابام برداشت مادرم فهمید کامل قضیه رو فردا میخواد ج ...

آبروی هممون دست خداست

نگران نباش

اگر دوری هم بیفته به صلاحته

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

ایژه وخوا نزیک بوه ک تو هر دور اوی🤣

ماذا تقول  أنت بخير عزيزي تحدث بشكل صحيح لدي مشاكل مع الجميع 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نهحسی از جانبش نمیبینم

امسال قبول میشم؟ 

آبروی هممون دست خداستنگران نباشاگر دوری هم بیفته به صلاحته

للطفا بگو ته این داستان چی میشه

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

ترجمه پلیز

خودم نمیدونم چی گفتم 😂😂

2824
2823
2791
2779
2792