2777
2789
توروخدا منو بگیر من ابروم در خطره پارتنرم زنگ زد بابام برداشت مادرم فهمید کامل قضیه رو فردا میخواد ج ...

سلام اهوازی خوبی‌؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

توروخدا منو بگیر من ابروم در خطره پارتنرم زنگ زد بابام برداشت مادرم فهمید کامل قضیه رو فردا میخواد ج ...

آبروی هممون دست خداست

نگران نباش

اگر دوری هم بیفته به صلاحته

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

ایژه وخوا نزیک بوه ک تو هر دور اوی🤣

ماذا تقول  أنت بخير عزيزي تحدث بشكل صحيح لدي مشاكل مع الجميع 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نهحسی از جانبش نمیبینم

امسال قبول میشم؟ 

آبروی هممون دست خداستنگران نباشاگر دوری هم بیفته به صلاحته

للطفا بگو ته این داستان چی میشه

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

ترجمه پلیز

خودم نمیدونم چی گفتم 😂😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز