2777
2789
عنوان

مدلینگ لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست
به دوتا آژانس درخواست دادم یکی پرتو یکی فرشتگان ولی داخل اینترنت خیلیا گفته بودن که نتیجه زیادی نمید ...

ببین پررو باش خودت درخواست بده اولش بگو درخواستی نمیخوام فقط دلی اومدم علاقه دارم با عکاسه قرار داد ببندی خودش هر جا بره میگه مدلینگ دارم ولی حرفه ای شدی اول پول بعد کار چون سر پول اذیت میکنن چونه میزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولشم سعی کن از مزون های کوچیک حتی شده شروع کنی تا کار دستت بیاد

چند تا از مغازه ها که تیشرت و اینا دارن و یه مغازه که لباسای عروسکی داره قبول کرد که مدل پیج اینستاگرامی شون بشم امیدوارم برسم به جایی که واقعا یه مدل حرفه ای به حساب بیام

چند تا از مغازه ها که تیشرت و اینا دارن و یه مغازه که لباسای عروسکی داره قبول کرد که مدل پیج اینستاگ ...

افرین خوشم اومد 

دوستای من بودن ک فقط مجلسی قبول میکردن میگفتن تیشرت چیه ساحلی چیه احه پیفه ولی بزرگترین شغل ها از کوچیترین فرصت ها بدست میاد تلاش کن 

افرین خوشم اومد دوستای من بودن ک فقط مجلسی قبول میکردن میگفتن تیشرت چیه ساحلی چیه احه پیفه ولی بزرگت ...

مرسی عزیزم✨️

اره خب همینطوریه داخل اینستا که دو نفر بشناسن همینشکلی حالا تعداد زیاد میشه هرچی خدا بخواد  

چی بگم خودت بهتر میدونی گلم

باور کن دعوت کردن از ترکیه ک برم مسابقه اگه اوکی دادن واسه یه مارک معروفی ک خیلی دنبال کننده داره مدلینگی بشم  ک خوده ترکیه ای ها دختراشون ارزشونه

ولی همسرم خون بپا کرد 

مرسی عزیزم✨️اره خب همینطوریه داخل اینستا که دو نفر بشناسن همینشکلی حالا تعداد زیاد میشه هرچی خدا بخو ...

ازدواج نکنی موفق میشی باور کن راس میگم

مردای ایرانی پیشرفت زنو دوس ندارن همسرم میگفت چقد پول میدن دو برابرشو میزنم کارتت هر ماه کجا میخوای بری مسافرت میبرمت همشو کرد و میکنه بیشترم برام 

ولی هیچوقت نفهمید علاقه داشتم💔