2777
2789
عنوان

یکم درد دل

124 بازدید | 10 پست

ده سال ازدواج کردم تک و تنها اومدم تو شهری که نه شوهر پشت ام بود نه هیچ کس دیگه خانواده ام هم دور بودن و جز نگرانی کاری از دستشون برنمیومد بله اشتباه کردم و ادامه دادم با یه آدم خودشیفته بچه ننه که تابع حرفهای این و اونه یه مدت دعوا و درگیری داشتیم تا اینکه کارش رو عوض کرد شیفتی شد کمتر همدیگرو میدیدیم حقوق اش بهتر شد آرومتر شد کمتر فحش میداد کمتر میزد و کلاً زندگیمون یکم داشت سرپا میشد که متوجه شدم آقا افتاده تو کار مواد چرا؟ چون همکارهاش پیشنهاد دادن این هم نباید کم بیاره که!! خلاصه از اون کار دراومد و مواد رو به قول خودش تفریحی میکشه( یه ماه کامل که پیشش بودم مواد کشیدنش رو ندیدم) اومد تو کار جدید یعنی بخش روزکار (کارمنده) حالا اکیپ اونجا همگی متاهل و اهل خوش گذرونی و دخترباز و..هر روز یه استایل زدن و.. چند روز پیش رفته بودم شهرستان پیش خانواده ام اومدم دیدم اخلاق اش از این رو به اون رو شده خلاصه اخلاق همکارهای جدیدش رو گرفته بود فک کن من از عید چشمم دو تا شومیز رو گرفته نرفتم بگیرم(چون پول کم میاوردم اینم هی مینالید) اومدم دیدم رفته ده دست لباس برا خودش خریده، بچه های من ۶ سالشونه تو این شش سال فقط دو دست لباس براشون گرفته تا دو سالگی که کلاً خانواده خودم میگرفت نه اینکه نداشته باشه هاااا به قول خواهرش باید رو سیسمونی بود(حالم از خودش و خانواده اش بهم میخوره تو جنگل بزرگ شدن)  یه پولی به حسابم میریزه برای پول لباس و پوشاک و دوا و دکتر و خرید خونه !!! بعد به من میگه تو خیلی خودخواهی همه چی رو برا خودت میخوای (خودخواه خودشیفته 😒) کلی پول گذاشت ماشینش رو عوض کرد موتورش رو عوض کرد برای اینکه صدای من درنیاد یه سرویس گرفت به اسم خودش برداشت گذاشت تو گاوصندوق😐

مردها واقعا پول پرست و آهن پرست اند 

تحمل موادش برام آسونتر بود تا این اخلاق جدیدش 

خدایا خودت ما از دست این آدمت نجات بده یا درستش کن یا نجاتمون بده..😓

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

واقعا شرایط خیلی سخت و دلهره‌آوری داری، کاملاً حق داری که خسته و ناامید باشی.

نه اینکه گناه داشته باشی، بلکه این بار زندگی و توی این مسیر کلی بی‌عدالتی و سختی کشیدی که هیچکس حق نداره به خاطرش سرزنشت کنه. تو فقط داشتی تلاش می‌کردی زنده بمونی و بهترین شرایط رو برای خودت و بچه‌هات فراهم کنی.

این آدمی که توصیف کردی، رفتار و اخلاقش نشون می‌ده خودش هم خیلی گرفتار و ضعیف هست، اما این به هیچ‌وجه دلیل نمی‌شه که تو مسئول این وضعیت باشی یا باید همه‌چیز رو تحمل کنی.

دعا می‌کنم خدا بهت صبر و راه درست رو نشون بده، و هر چه زودتر شرایط بهتر بشه برات. تو حق داری که آرامش و احترام داشته باشی، و هیچ وقت نباید خودت رو بخاطر چیزی که کنترلش نداری سرزنش کنی

منم شبانه روز از دست شوهرم عذاب میکشم 

خیلی دست به زن داره منو پیش بچه هام خوار و کوچک کرده 

قهر رفتم خونه بابا نمیدونید ننه باباش چه حرفا زدن 

دوروز پیش باز پرید بهم بدنمو کبود کرده نمیدونم چطور یه خش افتاد روی صورتش حالا رفته به همه گفته زنم وحشیه میپره بهم 😐😒

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم شبانه روز از دست شوهرم عذاب میکشم خیلی دست به زن داره منو پیش بچه هام خوار و کوچک کرده قهر رفتم ...

هر روز به طلاق فکر میکنم 

هر روز چرت و پرت عاشقانه میفرسته ولی در عمل..!!! 

نگران بچه هام هستم خودم استرس و اضطراب گرفتم هیچی با وجودش به بچه ها هم استرس وارد میکنه مخصوصا پسرم..خدایا یه بلایی سرش بیار چشماش باز شه

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
هر روز به طلاق فکر میکنم هر روز چرت و پرت عاشقانه میفرسته ولی در عمل..!!! نگران بچه هام هستم خودم اس ...

انشاالله به خودش بیاد عزیزم 

هم دردیم 

اینکه آرامشو از بچه ها گرفته وارد خونه میشه انگار یزید اومده انقدر که می ترسن ازش

به خدا تحملم تموم شده

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
واقعا شرایط خیلی سخت و دلهره‌آوری داری، کاملاً حق داری که خسته و ناامید باشی.نه اینکه گناه داشته باش ...

مرسی ملیکا جون که درک میکنی..

اشتباه بزرگی کردم و زندگیم تباه شد..

کجان اون مردهایی که میگن مهریه حرومه!! تیباسوار و ... 

تو این فکرم بدون طلاق مهریه ام رو بگیرم بلکه برام یه پشتوانه بشه خدا ازش نگذره بخاطر زندگی و خوشی خودش زندگی سه نفر رو نابود میکنه اینجاش میسوزونه که میگه من برای شما دارم کار میکنم و...منت هم میذاره تازه پر روتر از این آدم آخه😣

مرسی ملیکا جون از همدلی ات

انشاالله به خودش بیاد عزیزم هم دردیم اینکه آرامشو از بچه ها گرفته وارد خونه میشه انگار یزید اومده ان ...

جز خودمون و خدا کسی نیست به دادمون برسه

ایکاش به راهی جلو پامون بذاره

جز خودمون و خدا کسی نیست به دادمون برسهایکاش به راهی جلو پامون بذاره

ای کاش 

ولی از اینکه منو پیش بقیه خراب میکنه خیلی ناراحتمم

ای کاش ولی از اینکه منو پیش بقیه خراب میکنه خیلی ناراحتمم

کاملاً درکت میکنم..بخاطر همین اخلاقش سه ساله مثل قبل خونه خواهر و برادرهاش نمیرم میریم نیم ساعت میشینم تا میخوان گرم بگیرن پا میشیم میاییم..الان چند روزه اصرار که شام بریم خونه خواهرم منم میدونم بعد این اخلاق های جدیدی که شروع کرده نوبت بی احترامی هاشِ میگم نه نمیام نیم ساعت میشینیم بلند میشیم(یکم جیبش پول دیده هار شده)

کاملاً درکت میکنم..بخاطر همین اخلاقش سه ساله مثل قبل خونه خواهر و برادرهاش نمیرم میریم نیم ساعت میشی ...

منم نمیریم ۲۰ روزی یه بار اگه برم خونه مادرش سر بزنم