2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم😕

197 بازدید | 21 پست

سلام من هجده سالمع و خانوادم سختگیرن و یساله که برام گوشی خریدن و تاحالا من با دوستام بیرون نرفتم و نمیزارن برم کلاس مورد علاقم علاقمو دنبال کنم لطفا اگه دعانویس خوبی میشناسین که دیگه بهم گیر ندن و نتیجه دیدین بهم میگید🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاوره بگیر خوانوادت رو وادار کن مشاوره برن اول خودت برو بعد شاید مشاور برای آوردن اونا به مشاوره یک فکری کرد از یه ریش سفید که تو فامیلتونه و مامان بابات قبپلشون دارن بگو بیاد پا درمیونی کنه یا بهشون نتیجه این کار اشتباهشون رو بگه خلاصه هر کاری میخوای بکن حتی جلوشون وایسا البته با احترام قهر کن برو خونه عمویی عمه ای دوستی . 

ولی پیش دعا نویس نه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

دعانویس و این چرت و پرتا چیه اینا خرافاته

باید با مشاور صحبت کنی و مشورت بگیری

۰۹۶۴۰۰

۱۴۸۰

شماره مشاوره های رایگان

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من از شما حس انرژی خوب گرفتم 🙂🌸

قربونت برم عزیزم من هم از پیام شما خیلی خوش حال شدم و حس خیلی خوبی رو دریافت کردم ♥️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خیلی بده که اینطوری چرا نمیزارن بری کلاس زبان میگن تا درست تموم بشه یا چی؟ الان رشتت چیه

معتقدن که من نباید جز مدرسه جای دیگه برم مدرسه میرم و برمیگردم

رشتم گرافیک

معتقدن که من نباید جز مدرسه جای دیگه برم مدرسه میرم و برمیگردمرشتم گرافیک

عزیزم من فکر میکنم با این چیزایی که گفتی باید فعلا دیپلمت بگیری از طریق رشتت یجایی کافینتی یا طراحی سایت و اینا بری و بعد دیگه خودت اونموقع میتونی بری کلاس زبان یا هرچیزی