2777
2789
عنوان

من مطلقه ام و اون تک پسر

179 بازدید | 12 پست

مامانش دو جلسه اومد خواستگاری و معارفه یهو گفت نمیام چون خاله هات مسخرمون میکنن فردا زن فلانی بهمون می‌خنده، چون من مطلقه بودم ...

بعد پسره دعوا کرده بود با مامانش ک اینا اومدن خونه ما  اینبار باباش قهر کرده بود ک خجالت میکشم 

روز آخر مادرش اومد خونمون گف ب عموی پسرم هنوز نگفتیم رومون نمیشه بگیم اگ پرسیدن بگید دخترتون فقط نامزدی کرده... بچه ها من کار اشتباهی کردم بهم زدم؟ پسره خیلی خوب بود ولی نتونستم این حرفارو تحمل کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نه خوب کاری کردی منم بعد طلاقم هی میگفتن به عروس مون نگید دخترتون طلاق گرفته برادرم و مامانم گفتم این عذاب میشه تو زندگیت مردم نمیشه دهنسون گرفت ی روز بفهمه چی بهم زدیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میشه بپرسم علت جدایی قبلی چی بوده منم شرایطم مثل تو و هم سنیمجایی باش که برات ارزش قائل باشن

عصبی پرخاشگر بچه ننه شکاک و بی‌تربیت و بددهن بود لجباززززز هرچی ک فکرشو کنی 

عصبی پرخاشگر بچه ننه شکاک و بی‌تربیت و بددهن بود لجباززززز هرچی ک فکرشو کنی

چندسالت بود جدا شدی؟

من در شرف جدایی ام و معتاد بود و بشدت روانی

فقط واسه مهریه داره اذیت می‌کنه دیگه

چندسالت بود جدا شدی؟ من در شرف جدایی ام و معتاد بود و بشدت روانی فقط واسه مهریه داره اذیت می‌کنه دیگ ...

من مهریه رو بخشیدم بیست سالم بود جدا شدم

اگ واقعا اذیتی جدا شو نمی‌دونم ولی من کلی آدم توی زندگیم دیدم هیچکدوم اندازه شوهر سابقم بیشرف نبودن اصلا ی موجود داغونی بود

من مهریه رو بخشیدم بیست سالم بود جدا شدماگ واقعا اذیتی جدا شو نمی‌دونم ولی من کلی آدم توی زندگیم دید ...

دقیقا میفهمم چی میگی . واقعا روانی بود . شما شاغلین  من نه پشتوانه دارم نه پول تو جیبی 

2790
2778
2791
2779
2792