2777
2789
عنوان

متاهلا بگن

512 بازدید | 32 پست

دلم بعضي وقتا واسه مجرديام تنگ ميشه،واسه شور و هيجانش.شما چي؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا😕 البته هنوز عقدم فکر کنم عروسی کنم دلم تنگ بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نه اصلا فک نمی کنم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

نه خدارو شکر..

من اینجوری نیستم..

از زندگی مشترک خیلی لذت میبرم..

هر چند گاهی دلم تنگ میشه برا خونه پدر و مادرم..

ولی اصلا پشیمون نیستم..

زندگیم خیلی عالیه..خدا رو شکر. 

من و همسرم خیلی راضی هستیم

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

دلم تنگ میشه برای دورانی که فقط دختر مامان بابام بودم

اما حسرت اون ایام رو نمی خورم بخاطر همین خیلی بخش فک نمیکنم

سعی میکنم تو زمان خودم زندگی کنم😉

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤