2777
2789
عنوان

بچه ها برام دعا کنید عشقم برگرده

105 بازدید | 16 پست

هر کی تاپیکمو میبینه برام صلوات بفرسته فردا عشقم بهم پیام بده🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خیلی دلم میخواد ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم سنم هم رفته بالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بدهبخدا خیر تو ازدواج نه مجردی تو سن بالاخسته ام خیلی دعا کردم

میفهمم چی میگی عزیزدلم ولی بنظرم اینجوری دعاکن بگوخدابخت خوب نصیبم کن آدم خوب بزار سرراهم  نگو حتما فلانی باشه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

میفهمم چی میگی عزیزدلم ولی بنظرم اینجوری دعاکن بگوخدابخت خوب نصیبم کن آدم خوب بزار سرراهم نگو حتما ...

والا قبلش اینقد دعا کردم قران دوهفته ای ختم‌کردم شخص خاصی هم مدنظرم نبود فقط بخت خوب میخواستم نشد

الانم که دلم پیش کسی هست بازم دعا میکنم مثل بقیه دخترا با همونی که میخوام ازدواج کنم ولی باهم کات کردیم

والا قبلش اینقد دعا کردم قران دوهفته ای ختم‌کردم شخص خاصی هم مدنظرم نبود فقط بخت خوب میخواستم نشدالا ...

توکل برخداخواهرم ان شالله هرچی که خیره ومصلحت الهی 

منم برات دعامیکنم 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

وااااای دلم یهو ریختتو رو خدا چرا اینو میگی؟ پس اینایی که میگن عشقمون بعد دوماه ۶ماه یکسال برگشت چیک ...

تاپیکتو خوندم تا اسم ازدواج اوردی از ترس اینکه گردنش بیفتی فرار کرده منتظر برگشت چی هستی؟! اگ برگرده هم واسه اینه ک فکر کرده خواستگارت تموم شده نمیخای بهش بخاطر تو ازدواج نکردم فلان بیسار این مثل روز روشنه تو که ۳۸ سالته چرا منتظر همچین کسی هستی