2777
2789
عنوان

رضاگلزار

211 بازدید | 11 پست

واقعا ملت ایران نمیگم همه ولی اکثرشون فقط تحت تاثیر جو و رسانه هستن یکی ی حرفی بزنه ی رسانه ای بقیه هم مثل طوطی تکرار میکنن تا ابد مثل همین گلزار هی میگن ازش متنفریم و بازیگر نیس و انگار مثلا بقیه معروفا بازیشون خوبه اکثرشون مثل گلزارن ولی زوم فقط رو گلزاره دلیلشم گفتم یا خود همین بیرانوند تو عمرش به کسی آسیب نزده چنان بهش فحشای رکیک میدن تا دیروز میخواستن خودشونو واسش بکشن الان هوادارای فوتبال شدن دشمنش میگن علی گدا و ما ازش بدمون میاد و من درک نمیکنم چرا ملت ایران اینجورین واقعا شرم آور و راحت دل آدمارو میشکنن

گلزار بازیش با بقیه بازیگرا یکیه😐😐😐😐😐😐

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیرانوند بخاطر پول تیم خودشو فروخت رفت یه تیم دیگه

این که پرسپولیسی ها ازش متنفرن دلیل داره خب

گلزار هم اوایل خیلی خوب بازی میکرد

اما بعدا که به واسطه زیباییش شهرت پیدا کرد و وضع مالیش بهتر شد

اومد کفت که اقا هر فیلمی که من رو توش خواستید حق انتخاب لباس و ماشین برای من رو ندارید

یعنی خودش باید لباسا و ماشینش رو توی فیلم انتخاب کنه

کم کم هم رفت تو قیافه خیلی مایه داری ( ایشالا خدا بش برکت بده ما که حسود نیستیم) و تمرکزش از روی بازی برداشته شد و خیلی مصنوعی بازی کرد

تو حیطه خوانندگیش هم که صداش کاملا با چیزی که تو فیلما میشنویس تفاوت داره

من نه طرفدارم نه هیتر

فقط دلایل نفرت مردم اوردم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

هی الان بیا سه ساعت با تو بحث کن خیلی از بازیگرای معروف بازی بلد نیستن

چون مثل گلزار نمیان پز بدن اعتماد به سقف ندارن

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

هی الان بیا سه ساعت با تو بحث کن خیلی از بازیگرای معروف بازی بلد نیستن

مثلا!؟؟!؟!

حوصله ی بحث نداری تاپیک نزن 

حرفات باهم هم خونی ندارن ...ربط نداره دلایلت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

کلا تو ایران بازیگر خوب نداریم

به جز عده ای خاص که واقعا بازیشون معرکه است مثل هوتن شکیبا یا رعنا آزادی ور 

منتها گلزار از خوب نبودن گذشته

رسما افتضاحه

منو یاده نمایشایی میندازه که بچه دبستانیا اجرا میکنن

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

2790
2778
2791
2779
2792