2777
2789
عنوان

دکتر گفت بچه چهار ماهت باهوشه که شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 5878 بازدید | 310 پست
روغن زیتون هم نزنم یعنی؟؟

در چهار ماهگی که تازه شروع غذای کمکیه و سیستم گوارش نوزاد هنوز نابالغه، بهتره فعلاً روغن زیتون اضافه نکنی، مگر پزشک صراحتاً گفته باشه.

🔹 چرا فعلاً روغن زیتون ندی؟

معده و روده نوزاد در این سن هنوز برای هضم چربی‌های غلیظ آماده نیست.

نوزادی که رفلاکس داره ممکنه با خوردن چربی بیشتر، حالش بدتر شه.

حتی روغن زیتون مرغوب هم ممکنه باعث دل‌درد یا اسهال بشه.

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

مگه بچه چهار ماهه غیرشیر باید چیزدیگه داد؟!!اول باره میشنوم

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه گروه چندصدنفره آلرژی بودیم تو وات.ساپ و تل.گرام، مقدادی به همممممممه همینو میگفت. همه عینا یه تشخیص و یه تجویز. حرف مفت میزنه. حساسیت به لاکتوز کجا بود. اون از نظرش همه نوزادهای دنیا حساسیت به لاکتوز دارن:/ آلرژی به پروتئین گاوی برای نوزادا مطرحه نه لاکتوز.

اگر کوچولوت آلرژی داره ببرش دکتر اطفال گوارش یا اطفال آلرژی. یه دکتر گوارش بود من آنلاین ازش کمک میگرفتم میگفت مقدادی بدون تخصص لازم و با داروهای مزخرفش گند میزنه به سلامتی بچه ها، بعد میان پیش ما باید درستش کنیم.

استارتر علایم بچت خیلی به حساسیت ب پروتیین گاوی میخوره و به نظرم یه مدت رژیمشو بگیر بچت از این رو ب ...

واقعا میگی؟؟

ببین بیسکویت و شیرینب و اینا هم نمیخوردی؟؟

بچه من جوش و این چیزا رو صورتش نزده ها 

یا داخل پوشکش نسوخته پا و ایناش

واقعا میگی؟؟ببین بیسکویت و شیرینب و اینا هم نمیخوردی؟؟بچه من جوش و این چیزا رو صورتش نزده ها یا داخل ...

پس علائمش چیه🤔

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه آلرژی رو هم تا آخر شش ماه غذاشو شروع نکن. بعدم با تست حساسیت یک هفته الی ده روز مواد غذایی رو بهش بده. از مواد امن هم شروع کن.

اول هم فرنی بده، بدون شیر و شکر.

بعد مواد سوپ رو شروع کن یکی یکی.

برای لبنیات و تخم مرغ و آجیل و چیزای آلرژی زا هم اصلا عجله نکن.

واقعا میگی؟؟ببین بیسکویت و شیرینب و اینا هم نمیخوردی؟؟بچه من جوش و این چیزا رو صورتش نزده ها یا داخل ...

نه اصلا لب نمیزدم برای بچه اولم بچه دومم شیرخشک پپتی دادم تو ببین با کدوم اوکی هستی

دختر منم جوش نداشت و مقعدشم یادم نیست چجور بود فقط یادمه تو خواب شیر میخورد الهی بگردم براش تاپیکام هست

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند