2777
2789
عنوان

روم نمیشه چیکارکنم🥺

652 بازدید | 31 پست

فردا فول بادی وقت لیزر دارم 

روم نمیشه برم 😑

نهایت لخت شدنم در حد استخر بودن بود

الان قراره جلو یه غریبه لخت مادرزادی باشم😑

نمیشه قسمت به قسمت لباس هارو در آورد و پوشید بعد رفت سراغ قسمت بعدی؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

چرل نمیشه اگه ادم خوش اخلاقی باشهراه میاد ولی معمولا اخلاق ندارن کلاس میذارن علکیاگه من بوذم هر جور مشتری دوست داشت انجام میدادم واقعا ادم خجالت میکشه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

فقط بدون دیدن بیکینی حرامه.

کسی حق نداره لخت بشه جلوی کس دیگه مگر برای درمان.

لیزر هم درمان نیست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم هر وقت میره یک شال با خودش میبره میپوشونه خودشو

ایده خوبیه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

فقط بدون دیدن بیکینی حرامه.کسی حق نداره لخت بشه جلوی کس دیگه مگر برای درمان.لیزر هم درمان نیست

احسنت

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
فقط بدون دیدن بیکینی حرامه.کسی حق نداره لخت بشه جلوی کس دیگه مگر برای درمان.لیزر هم درمان نیست

اصلا طرف عینک زده نمی‌بینه 

دکتر زنان و زایمان طبیعیم حرامه دیگه پس

.She's somebody , not some body.  

اصلا طرف عینک زده نمی‌بینه دکتر زنان و زایمان طبیعیم حرامه دیگه پس

پس اگه عینک میزنه 

کجارو میبینه ؟؟؟

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️https://biaupload.com/do.php?imgf=org-f32eaddf41801.jpg

اصلا طرف عینک زده نمی‌بینه دکتر زنان و زایمان طبیعیم حرامه دیگه پس

دکتر واسه درمانه خواهر

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
فول بادی چند جلسه هرجلسه چقدر میشه گلی

دومیلیون 

علی برکت الله هر چند جلسه شد