2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه لکنت نداره روون حرف نمیزنه چون دیر به حرف اومده پیوسته گویی نداره وگرنه واضح کلمات رو هم میگه

اگه تهرانی به جای گفتار درمانی ببر کلینیک ذهن و روان مجتبی بیگدلی راهنماییت میکنن 

مثلا کتاب میزارم جلوش میتونه داستانشو بگه کامل یا اینکه داستان از خودش هم درمیاره میگه جدیدا ولی گزارش دهی کامل نداره و پیوسته گویی نداره شیطونم‌ هست اما هر چی شعر و سوره یادش بدم بار دوم یادش میگیره

آنلاین هم مشاوره میدن . من پسرم به شدت لکنت داشت الان ۶ سالشه کامل خوب شده خداروشکر . بیشتر رو ذهنشو ...

لکنت خوبه زود درمان میشه بنظرم ولی پسر من گزارش دهی کامل نداره و پیوسته گویی🤦🏻‍♀️

مثلا کتاب میزارم جلوش میتونه داستانشو بگه کامل یا اینکه داستان از خودش هم درمیاره میگه جدیدا ولی گزا ...

کلمات رو واضح نمیتونه تلفظ کنه ؟متوجه نمیشم یا مثلا توی جمله بندی مشکل داره. ؟

مثلا کتاب میزارم جلوش میتونه داستانشو بگه کامل یا اینکه داستان از خودش هم درمیاره میگه جدیدا ولی گزا ...

عزیزم اینحا کمکی نمیکنن

شما باید ببری ی ویزیت کفتار درمانی معاینه کنن ایطور دیه اذیت نمیشی و استرس نداری. 

کلمات رو واضح نمیتونه تلفظ کنه ؟متوجه نمیشم یا مثلا توی جمله بندی مشکل داره. ؟

چرا واضح تلفظ میکنه کلمات رو حفظ روون و تند تند مثل خودمون اونقدر قوی نمیتونه حرف بزنه

چرا واضح تلفظ میکنه کلمات رو حفظ روون و تند تند مثل خودمون اونقدر قوی نمیتونه حرف بزنه

این مرکز رو هم اگه خواستی امتحان کن کارشون خیلی حرفه ایه . میتونن همون لحظه مشکل رو تشخیص بدن و یه سری تمرینات میدن