2777
2789
عنوان

از تومور مغزی میترسم😭

171 بازدید | 17 پست

خانوما من چند وقته سمت چپ سرم تقریبا بالای گوش، تیر میکشه مثلا چند ثانیه تیر میکشه خوب میشه بعد دوباره اینجوری میشه احساس میکنم شنوایی گوش چپمم یکم کم شده انگار☹ میترسم تومور مغزی باشه کسی اطلاعاتی داره؟

همین تازگی برا یه مشکل دیگم کلی خرج کردیم روم نمیشه به مامان بابام بگم بریم دکتر

الان انقد بهش فکر کردم احساس میکنم گوش چپم درد میکنه😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گوش چپم هر چند دقیقه یه بار تیر میکشه الانم حس میکنم پلک چپم سنگین شده.وای ترسبدم یهو.😑

منم همین حسو نسبت به چشم چپم دارم😐😐 شایدم دارم تلقین میکنم نمیدونم😭

ایشالا که هیچی نباشه😭 تازه کلی دکتر بودم مامان بابامم گرفتارن فعلا تا چندین ماه نمیتونم پیگیرش باشم

انشالله.منم فعلا نمیتونم برم دکتر تا اخره ماه.

ای خدا چند روزه نگرانم ولی کاری از دستم برنمیاد.

یاشاسین آذربایجان💓✌

اگر نگران بیماری هستی و بهش فکر میکنی اضطراب و استرس داری و وسواس داری چیز خاصی نیست نگران نباش

آره انگار هر وقت بهش فکر میکنم بدتر میشه

ولی تو اینترنتم سرچ میکنم حس میکنم همه علائمشو دارم☹

آخه همیشه فقط یه نقطه ی مشخص تیر میکشه تو اینترنت سرچ میکنم انگار بیشتر علائمشو دارم

من یه مدت سمت چپ مغزم یه نقطه تیر میکشید و درد شدید داشت فکر میکردم تومور دارم اما متوجه شدم تومور نیست میگرن