2777
2789

بلدماا ولی بیشتر اوقات وا میره تو ماهیتابه وقت سرخ کردن

چی میزنین بهش؟ طرز تهیه شما چیه؟؟

ارد بزنم بهش بهتر میشه؟ 

بعد با برنج میخورین یا نون؟؟

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ارد میزنیم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ما هم آرد و تخم مرغ میزنیم ، هم یه ذره سیب زمینی رنده میکنیم البته آبشو باید بگیری

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

تخم مرغ یکی گوشت و سیب زمینی وپیاز و ادویه سماق پودرگلپر نمک فلفل سیاه اویشن زردچوبه کمی زعفرون ببین نمیخوام تعریف کنم ولی وقتی کتلت میپزم همسایه هاهم میفهمن بوش ازخونه ماعه 

من بدون آرد و تخم مرغ درست میکنم.وا نمیره.

فقط سیب زمینی رنده شده رو حدودا یکربع تو آب سرد میذارم که نشاستش گرفته بشه بعد کامل آبش رو میگیرم و به ترکیب گوشت و پیاز اضافه میکنم.چون نشاسته سیب زمینی کتلت رو خمیر میکنه که من دوست ندارم.

سلام گلی

آب مواد رو حتمااا بگیر

با آبکش ریز یا الک ، و یک قاشق آرد بزن

موقعی که داری مواد رو تو خردکن میریزی ، نصف فلفل دلمه هم بذار خیلی خوشمزه میشه

کمی دارچین هم بزن

هم با نان میشه خورد هم با برنج 

اگر با نان گذاشتی یکم گوجه خام خرد کن کنارش یا خیارشور  یا سبزی بذار

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

گشت چرخ کرده رو میگی؟ ی پیاز رنده کن آبشو بگیر بزن به گوشت با ادویه نمک فلفل زردچوبه و تخم مرغ ..دوست داشتی ی سیب زمینی کوچیک هم رنده کن حتما آبشو بگیر ..ماهیتابه رو که روغن ریختی یکم بمون داغ بشه با دست گرد کن سرخش کن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

اول گوشت و چرخ کن سیب زمینی هم با میکسر میکس نکن با رنده نیمه درشت رنده کن بعد سیب ها رو بگیر دستت حسابی بچلون آبش بره کلا هر چی آبش بیشتر بره بهتره بعد پیاز رنده کن اونم آبشو بگیر دو قاشق آرد برن با دوتا تخم مرغ دیگه عمرا وا بره

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋