بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خواهرم چند هفته پیش نانیوا خرید ۱۰ تومن میگه خوبه..
من خودم سانیا دارم ۱۰ساله اخ نگفته ۲۲۰۰وات
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
من پارسال یه پارس خزر خریدم حتی خاک نمیکشید چه برسه اشغال
ما انداختیم سمساری یه بوش خریدیم آلمانی مثل خر واست کار میکنه 10 سال راحت آخه چندسال بوش داشتیم بعد 8 سال بابام کوبید زمین خراب کردش ما رفتیم پارس خزر خریدیم افتضاح
من خواهرم چند هفته پیش نانیوا خرید ۱۰ تومن میگه خوبه..من خودم سانیا دارم ۱۰ساله اخ نگفته ۲۲۰۰وات
ساخت کجا هستن این دوتا مارک؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
نانیوا ژاپن هست اون یکی هم والا توجه نکردم فک کنم ایرانی یا چینی باشه😂😂
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
پارس خزر اتو و آب میوه گیری و مخلو ط کن ایناش خوبه...جارو برقی رو نمیدونم
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.