setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 عنوان کیا مثل منن 99 بازدید | 14 پست با وجود اینکه متاهلم احساس تنهایی میکنم شدم یه آدم هزارساله که کسی زبونم رو نمیفهمه از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن 1404/03/06 | 22:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 چون مردا نرمال نیستن مشکل روانی دارن حس میکنم این منم که مشکل دارم انگار مال این دنیا نیستم از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
موبلندمشکی عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2404 حس میکنم این منم که مشکل دارم انگار مال این دنیا نیستم اما در اکثر موارد مردها زنو به این مرحله میرسونن که فک کنه مشکل از خودشه
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 اما در اکثر موارد مردها زنو به این مرحله میرسونن که فک کنه مشکل از خودشه اره واقعا از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 الان من گفتم نیاز به دوست دارم که آقایون درخواست دوستی میدید؟ از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
ننگبردروغگو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1325 حس میکنم این منم که مشکل دارم انگار مال این دنیا نیستم چون همیشه توگذشته زندگی میکنی وحس میکنی ک نمیتونی خودروبااین حال وزمان وفق بدی وبایاس وناامیدی دارید روزگارت روسپری میکنی؟؟! دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد
ننگبردروغگو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1325 الان من گفتم نیاز به دوست دارم که آقایون درخواست دوستی میدید؟ عزیزم ردبزن بذاربرن ته چاه دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 چون همیشه توگذشته زندگی میکنی وحس میکنی ک نمیتونی خودروبااین حال وزمان وفق بدی وبایاس وناامیدی دارید ... نه عزیزم از گذشته دل کندم چیز زیادی از دنیا نمیخوام از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
ننگبردروغگو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1325 نه عزیزم از گذشته دل کندم چیز زیادی از دنیا نمیخوام عزیزم افسرده نیستی؟توخانواده یافامیل یابزرگترات کسی روخدای ناکرده ازدست ندادی،،؟ دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 عزیزم افسرده نیستی؟توخانواده یافامیل یابزرگترات کسی روخدای ناکرده ازدست ندادی،،؟ افسرده که شدم با وجود شوهری که از لحاظ احساسی تامینم نمیکنه دوتا آدمیم با دنیای متفاوت با تفکرات خیلی متفاوت از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
ننگبردروغگو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1325 افسرده که شدم با وجود شوهری که از لحاظ احساسی تامینم نمیکنه دوتا آدمیم با دنیای متفاوت با تفکرات خیل ... خوب معلومه ک دلت پره واصلا امیدی ب زندگی نداری باهاش حرف بزن ببرش مشاوره ونیازهات روبهش بگو ،؛ دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 خوب معلومه ک دلت پره واصلا امیدی ب زندگی نداری باهاش حرف بزن ببرش مشاوره ونیازهات روبهش بگو ،؛ مشاوره که نمیاد یه عالمه ترس های درونی داره وابستس بلد نیست نه بگه مدیریت بحران نداره خیلی کلافم از نظر من اون عجیبه و از نظر اون من خیلی عجیبم از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
ننگبردروغگو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1325 مشاوره که نمیاد یه عالمه ترس های درونی داره وابستس بلد نیست نه بگه مدیریت بحران نداره خیلی کلافم از ... عزیزم بچه هم داری؟؟ دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19564 عزیزم بچه هم داری؟؟ اره عزیزم از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن