2777
2789
عنوان

حرف شوهرم😞😔

155 بازدید | 11 پست

بچه ها قبل عید قرار بود حلقم رو عوض کنم انگشتر بخرم اما شوهرم نذاشت هر کاری کردم گفت حیفه حلقه ازدواجه بزار بچمون 6 ماه دیگه به دنیا میاد تا اون موقع برات خودم انگشتر میگیرم منم قبول کردم دوباره دیگه بحثش رو بالا نیاوردیم تا امروز من یه انگشتر 700 سوت دیدم قیمتش 5 تومن بود منم 5 تومن تو کارتم داشتم شب به شوهرم گفتم میخوام 5 تومن دارم اون انگشتر بگیرم به عنوان پس انداز تو به جا انگشتر موقع بچه برام پلاک بگیر دیدم کلا بهم ریخت که چی میگی پلاک چی؟؟ منم گفتم خودت اون موقع اینجوری گفتی دیدم میگه یه بار میگی گوشی میخوام یه بار پلاک یه بار انگشتر میبینی که میخوام وام بگیرم گرچه قبلش میگفت میخوام از بلو وام بگیرم 40 تومن تو طلا فروشی پس انداز کنم منم بغضم گرفت رفتم آشپزخونه آخه واسه یه آدم باید این همه بی ارزش باشی پولم زیااااد داره 

بعد دیدم اومد که چرا قهر میکنی و گریه تو اومدی گفتی برام پلاک بگیر آدم که نمیاد بگه هدیه چی میخوام من خودم هواسم هس ولی اینو خیلی از روی تعصب گفت

بچه‌ ها واقعا خسته شدم از دستش کاش واقعا نمی‌داشت که میدونستم نداره نمیتونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدرشوهرتو بدون. و انگشترم بدون اینکه خبر بدی ک ای من میخوام برم  بخرم ایا برم بخرم یانه؟  برو بخر بیا بگو بش قشنگه.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

شوهر من داشت ولی هیچی برای زایمان برای من نخرید همیشه تو دلم یه درد هست

من فقط الان دارم میفهمم که شوهر هم باید موقع تولد کادو بده یا کس دیگم مثل من هست😂😂 ما شوعر که یکی هستیم بقیه باید بهمون کادو بدن😁😆

من فقط الان دارم میفهمم که شوهر هم باید موقع تولد کادو بده یا کس دیگم مثل من هست😂😂 ما شوعر که یکی ...

شوهر من جرات نداشت به من محبت کنه 

مادزش می کوبید تو سرش 

همیشه دعوا می کردیم تا مادرش عشق کنه و جیگرش حال بیاد 

چرا قدرشو بدونم

چون پول تو جیبی ک بهت میده بفکر طلا خریدن برات هست اجازه نداده ک حلقتو بخاطر انگشتر بفروشی .اینا شاید برات ناچیز باشه ولی شاید باورنکنی شوهرمن هیچکدوم اینکارا رو نمیکنه خودمم ک بخوام بخرم چیزی..میگه ک برا چیته؟ پول زیاد داری بده من.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

زندگیتونو واسه این چرت و پرتا خراب نکنید من همسرم میدونستم تو فشاره بهش گفتم گل برام نخری من از گل خ ...

آخه مشکل اینجاس که پول داره خیلی زیاد ولی برا من خرجی نمیکنه بخدا اصن علاقه خاصی هم به طلا ندارم