2777
2789
عنوان

ای کاش بمیرم😭😭😭

109 بازدید | 11 پست

امروز رفتم دکتر دارو داد اومدم خونه دیدم یکی از داروهام تداخل داره با داروی دیگم و نمیتونم استفاده کنم کلی پولشو دادیم درشم باز کردم نمیشه پس داد😭یکی دیکسون که 560 تومن بود هم فهمیدم خیلی موثری نیس و تو سایتا قیمتش دویسته😭بقیشونم گرون خریدم😭یک و پونصد دادیم در مجموع نصف حقوق یه ماه مامانم بود پول تو جیبی این ماهم بود حالا چیکار کنم😭هیچکدوم بدرد نمیخورن اصلا این دکترا و داروخونه فقط پول بیخود میگیرن من گوه بخورم برم دکتر اصلا بمیرم بهتره😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسید نمی‌دن که قبولم نمیکنن باز شده درش اصلا هیچکدومو‌ نمی‌خوام همه چند برابر قیمت😭

رسید منظورم فیشی هست ک کارت کشیدی و باید قبل از اینکه بازشون کنی قیمت چک میکردی و تددخل داروییشا

رسید منظورم فیشی هست ک کارت کشیدی و باید قبل از اینکه بازشون کنی قیمت چک میکردی و تددخل داروییشا

خب داخل بسته بندیش برگه بود رو اون نوشته بود بعد مامانم گرفته بود اونم حواسش نبود چک کنه دیگه