2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله خیلی کم رنگ ازمایش خون منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 26666 بازدید | 48 پست
موندم به بی بی چک اطمینان کنم یا ازمایش خون .. ۳ روز دیگه موعد ام..  مشخص میشه..  ولی گیج ...

عزیزم دوست منم درست شرایطش مثل شما بود بزار یکی دوروز اگه تاخیر داشتی دوباره برو آز انشاءالله که باردار باشی به خودش توکل کن

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززیزم منم دورهام ٢٨روزه ٢۴پری دوبار بی بی زدم هاله انداخت روز بعدش بی بی زدم منفی شد ودوروز قبل موعد از دادم اونم منفی شد.الانم یه روز از موعدم گذشته خبری نییت فعلا

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
 شوهرم اسپرم ضعیف . خودم خداروشکر مشکلی ندارم .. یه بار ای یو ای انجام دادم پارسال جواب نگرفتم ...

عزیزم خیلی زود زدی. مایکرو ویو نیست که. بذار اون هورمون بیچاره بره بالا بعد😆

انشالله این ماه اخرین ماه انتظارته. دلم روشنه واست😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عززیزم منم دورهام ٢٨روزه ٢۴پری دوبار بی بی زدم هاله انداخت روز بعدش بی بی زدم منفی شد ودوروز قبل موع ...

عزیز شما علائم  چیز ندارین؟؟من سینه ها درد میکنه خواب زیاد زود خسته میشم گر گرفتی هم دارم..

خدایا رو شکرت 
عزیز شما علائم  چیز ندارین؟؟من سینه ها درد میکنه خواب زیاد زود خسته میشم گر گرفتی هم دارم..

دیروز ترشح زرد داشتم وحالت پری جوری بود که پد گذاشتم گفتم الان میاد.سابقه تاخیرندارم.الانم ترشح قهوه ایی دارم امیدوارم پری نیاد😭😭😭😭

فقط بی حالم حس پری هم ندارم.

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

عزیزم ترشح قهوه ای ممکنه به خاطر لانه گزینی باشه..این دو روز کار سنگین انجام نده تا موعدت برسه.انشاله که مامان شده باشی

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

استارتر عزیز یه دلیل مهم این جلو افتادن ها استرس نزدیک پریود هست اگه خودت و همسرت مشکلی ندارین و آزمایش هاتون سالمه باید بی خیال و با آرامش باشی که نطفه بگیره..ضمنا تجربه من تو بی بی چک های مثبت کاذب این بوده که وقتی به روز پریود نزدیک میشی ممکنه مقداری خون تو ادرار باشه نه زیاد همون یک ذره که اصلا شاید نبینی ممکنه باعث هاله افتادن بی بی چک بشه

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم