2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله خیلی کم رنگ ازمایش خون منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 26666 بازدید | 48 پست
نمیدونم میگم شاید زود رفتم ازمایش خون.. ولی میگن ازمایش خون دقیق تره  اولین بار هاله انداخت بی ...

انشاءالله که بارداری عزیزم توکل به خدا

خدایاااااااااااااااا شکرت از هرچیز که تو واسم رقم میزنی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مشکل تون چیه و چه دارویی خوردین ماه پیش 

شوهرم اسپرم ضعیف . خودم خداروشکر مشکلی ندارم .. یه بار ای یو ای انجام دادم پارسال جواب نگرفتم ..   فروردین ۹۶ یه بار باردار شدم اون با دارو گیاهی  طب سنتی رفتم تو ۶ هفته  رشدش متوقف شد  مجبور به سقط شدم ..  این ماه من دارو مصرف نکردم . ولی شوهرم دارو گیاهی استفاده میکنه ... 

خدایا رو شکرت 

انشاءالله که بارداری عزیزم منم چند روز پیش بی بی زدم هاله انداخت یکی دیگه چند روز بعدش زدم منفی یکی ام امروز زدم منفی بود فردا موعدمه با این اوصاف من دیگه باردار نیستم؟،

خدایا شکرت😍🥰 

[QUOTE=53875027]انشاءالله که بارداری عزیزم منم چند روز پیش بی بی زدم هاله انداخت یکی دیگه چند روز بع

انشا الله  خیلی زود باردار بشی ...  خیلی سخته چشم انتظاری

خدایا رو شکرت 
خدا از زبونت بشنوه باردار باشمم  فردا یکی دیگه بی بی چک میزنم ببینم  پر رنگ تر میشه یا نه ...

انشالله که بارداری عزیزم بزار روز موعدت برسه اگه پری نشدی دوباره برو آز مطمئنا نشون میده

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
انشالله که بارداری عزیزم بزار روز موعدت برسه اگه پری نشدی دوباره برو آز مطمئنا نشون میده

موندم به بی بی چک اطمینان کنم یا ازمایش خون .. ۳ روز دیگه موعد ام..  مشخص میشه..  ولی گیج شدم بی بی هاله انداخت  بتا ۲

خدایا رو شکرت