2777
2789

سلام عزیزانممممم مامانم این‌روزا خیلی خیلی خیلی مریض هستش و حالش بده

عصر یه چورت کوتاه زدم

دقیق نمیدونم اما بین ساعت ۶ تا۷ بود که خواب دیدم گفتن مامانت چهل روز دیگه میمیره و مامانم توی تخت خوابیده بود 😭یکی از دوستان‌مون که سرطان داشت و فوت شده توی واقعیت دیدمش تو خواب ک اومد سمت مامانم😭😭😭وای دارم میمیرم😭💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم این بخاطر درگیری فکریت و نگرانیت برای مامانته 

افکار منفیو از خودت دور کن 

و به این فکر کن که هیچ اتفاقی برای مامانت نمیوفته

امیدوارم حالش بهتر بشه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعبیر نداره عزیزم چون ترسشو توی ناخوداگاهت داری همچین خوابی دیدی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم نگران نباش منم از این خواب ها زیاد دیدم 

برای پدرم که مریض بود 

ولی یاد یکی از علما افتادم گفت خواب رو هرجور تعبیر کنی خودت اونطور میشه 

منم خوش تعبیر کردم 

و خوش هم شد 

شما هم ایشالا مادرتون شفا پیدا می‌کنه که همچنین خوابی دیدی

منطورت تو واقعیت دیدمش توی خواب:همون خواب و بیداری درسته

ببین خوابهایی که تو حالتی انگار خواب و بیداریه یعنی بیداری در اصل کاملا واقعیه همسر خودم و خودم این حال رو تجربه کردیم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

منطورت تو واقعیت دیدمش توی خواب:همون خواب و بیداری درستهببین خوابهایی که تو حالتی انگار خواب و بیدار ...

ن میگم توی واقعیت سرطان داشت و فوت شد

توی خواب هم دیدمش ک اومد پیش مامانم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

امیدوارم که هر مشکلی داری حل بشه و خدا کمکت کنه چون خودم دوست ندارم برای کسی اتفاقی بیفته 

خودم از زندگی افتادم هیچوقت نگاه به نی نی سایت هم نمی کردم .. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین بیماری همش به روحیه برمی گرده اگه جو خونه شاد و خنده باشه و حرص و نگرانی حتی کینه و غصه نباشه احتمال شفا بیمار هم بیشتره .. 

خیلیا خوب شدن ..

من یه اشتباهی که کردم مشکلمو به مادرم می گفتم فکر می کردم چون ادم قوی ای هست ...

ولی بعد فهمیدم مادرم همش از درون حرص منو می خورد اگه دوباره برگرده فقط میخام شادش کنم بخندونمش فقط 

امیدوارم که هر مشکلی داری حل بشه و خدا کمکت کنه چون خودم دوست ندارم برای کسی اتفاقی بیفته خودم از زن ...

دورت بگردم ان‌شاءالله همیشه خوشحال و سلامت و حاجت‌روا باشی😓❤❤❤

ممنون از شما... دعا کنید بتونم مشکل کدنویسی مو دوباره مثل سابق حل کنم تا بتونم با پولش زندگیمو جمع وجور کنم

ممنون از شما... دعا کنید بتونم مشکل کدنویسی مو دوباره مثل سابق حل کنم تا بتونم با پولش زندگیمو جمع و ...

واست حمد خوندم💚

تشکر🙏🙏🙏