2777
2789
عنوان

رابطم بابابام خوب نیست

149 بازدید | 14 پست

باهام خوب و با محبت رفتار میکنه

ولی من حس میکنم این رفتارا صادقانه نیست

ی خباثتی تو چشماشه

ی حالت که بعضی وقتا که اذیت میشم بیشتر میشه

درسته باهام درست و بامحبت رفتار میکنه،ولی با وجود سن و سال دار بودنش، ادم لجباز و مغرور و متکبریه و همچنین تاحدی متعصب(از اون نادراش که خیلی حساسن) خصلتی ک داره اینه که حرف تو گوشش نمیره

اگه با یه رفتارش اذیت بشی یا لج میکنه بیشترش میکنه،یا اینکه میگه باشه و به کار خودش ادامه میده 

حالا این خباثته و اینکه حس میکنم تو رفتاراش صادقانه رفتار نمیکنه باعث شده که حتی اگر خیلی محبت کنه بهم حس خوبی دست نده

از طرفی خیلی این مغرورولجباز بودنش بدم میاد

(نمونش من صدابیذاری دارم و خیلی از بعضی صداها اذیت میشم،خیلیییییییییییی،ولی اون از سر لج اون صداهارو درمیاره و بهم میخنده،به خدا ک روانی میشم)

و این کلا باعث شده از پدرم بدم بیاد

ولی این وضعیتو ندوست🙂👌💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به زور بهم گفت همین رشته بیخود خوبه اینده مو تباه کرد ارشد می خوندم مسخرم می کرد همش می گفت شوهز ...

هعییییی ادم چی بگه

بابای منم پسر دوسته و خیلی به دخترا بهت نمیده

ولی تو بهش نشون بده از یه دختر چه کارایی برمیاد

هعییییی ادم چی بگهبابای منم پسر دوسته و خیلی به دخترا بهت نمیدهولی تو بهش نشون بده از یه دختر چه کار ...

شما که این قدر بلدی و راهکار می دی پس چرا تاپیک زدی ؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

شما که این قدر بلدی و راهکار می دی پس چرا تاپیک زدی ؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

چون تاپیک من مربوط ب رابطه ی من و بابامه نه اثبات خودم بهش

چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا😐😐