2821
2789
عنوان

فراااار

114 بازدید | 11 پست

شوهرم خیلی اذیتم میکنه،تا ی حرفی میگم بلاکم میکنه،یه روز کامل جوابمو نمیده منم تو غربتم کسیو ندارم اینجا خیلی بهم میریزم

منو می‌بره خونه مادرش چون کارش نزدیکه خونشونه تا آخرشب می‌مونیم اونجا مادرشوهرم همه کارارو میندازه گردن من

چندروز پیش بهش گفتم بیا خونمونو عوض کنیم از اونروز اخم و تخم کرده بهش پیام دادم که منو ناامید کردی و فلان بلاکم کرده منم از حرصم نفرینش کردم

بهم پول داده بود کارتو خالی کرده خیلی تو فشارم

با خانواده شریکع اصلا ب خونه نمیرسه،همش ملک و ماشین میخرم اما برا خونه ی پادری نمیخوره

میخوام بچه هارو بذارم برم تا سرش ب سنگ بخوره خصوصا که جاریمم جدا شده رفته میخوام بهشون فشار بیاد تا بلکم درست شن

فقطم اینا نیستا کلا

زنگ میزنم ب داییش یا مادرش ک گوشی رو بدن بهش نیازهای خونه رو بگم صدبار زنگ زدم اما جواب نمیده

بهش گفتم میرم  میگه برو چیکار کنم بنظرتون دوتا بچه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بچه‌هات رو بذار پیش یه کسی که قابل اعتماد باشه، خودت یه مدت از اون وضعیت دور شو تا بتونی آروم‌تر فکر کنی. آزار و بی‌احترامی رو نباید تحمل کنی، اون بلاکی و سردی‌ها هم بیشتر از این بدتر میشه. بهتره اول خودت حال‌خوبی پیدا کنی و بعد هر تصمیمی میخوای بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین با این اخلاق هایی که دارن ممکنه اگر به قهر بری دیگه کلا بگن برو و بدتر بشه اگر واقعا قصدت طلاق ...

ظاهراً مذهبین

اما داداشش هفت تا زن طلاق داده این مثلا پسر خوب خانواده ست

دوتان کلا

منم برم آبروشون میره

ظاهراً مذهبیناما داداشش هفت تا زن طلاق داده این مثلا پسر خوب خانواده ستدوتان کلامنم برم آبروشون میره

یا خداااااا

بمونی هم میسوزی

اون یکی چه خبرشهههههه دیگه کسی اصلا سمتش هم میاد دیگه با این وضع ؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792