2777
2789
عنوان

تولد پیک نیکی

252 بازدید | 23 پست

نظرتون راجب تولد پیک نیکی چیه؟

حس میکنم متنوع ست بهتر از کافه و ساحل و خونه ست 

نظرتون چیه؟

یه زیرانداز خوشگل کیک سینی مزه نوشیدنی مثلا مانکی

لطفاً نظراتتون رو بگین 

چند روز دیگه تولد نامزدمه دلم میخواد بریم کوه یا صحرا

ساحل دلم نمی‌خواد چون زیاد رفتیم 

تنوع خوبیه

بنظرم خیلی قشنگ باشه👌👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

تنوع خوبیهبنظرم خیلی قشنگ باشه👌👌

واقعا؟

شما نظر و پیشنهادی ندارین چیا ببرم؟

شهر ما گرمه نمیشه ظهر رفت که بخوایم ناهار بخوریم 

فقط برا چند ساعت میریم

ولی نمی‌دونم چجوری سورپرایزش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟شما نظر و پیشنهادی ندارین چیا ببرم؟شهر ما گرمه نمیشه ظهر رفت که بخوایم ناهار بخوریم فقط برا چن ...

من امسال تولدم رفتیم بوستان بین درختا خیلی خاص و قشنگ بود

شهر ماهم گرمه اتفاقا براهمین شب رفتیم کار خاصی نکردیم شام و کیک  بردیم و تنقلات(چیپس و پفک و هرچی دوست دارید)نوشیدنی خنکم بنظرم خوبه👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

لایکم کنید قشنگا بعدا بیام بخونم

کسی دیگه نظر نداد خودت نظرت رو بگو 😂

به نظرت قشنگه؟ می‌خوام برا نامزدم تولد بگیرم ولی ایده دیگه ی ندارم اصلا دلم نمی‌خواد بریم کافه 

آره گل بگیر کیک کوچولو هم بگیر ...یه زیرانداز خوشکل ببر وسایلتو بچین خیلی ایده نازیه بنظرم

زیر انداز چهارخونه سفید قرمز دارم 

تقریبا یک در یک فکر میکنم خوب باشه 

گل آفتابگردون خوبه؟

تو گوگل بزن تولد پیک نیکی عکسای خوبی میاره ایده بگیریه سینی چوبی بگیر خوراکیاتو بزار توش

اره می‌خوام همین کارو کنم 

خوراکی چی بگیرم خوبه؟

زیر اندازم سفید قرمزه کیک و نوشیدنی چه رنگی بگیرم؟

اره می‌خوام همین کارو کنم خوراکی چی بگیرم خوبه؟زیر اندازم سفید قرمزه کیک و نوشیدنی چه رنگی بگیرم؟

آره زیراندازت خوبه...آفتابگردون عالیه عاشقشم ...کیک بنظرم سفید ساده بگیر نوشیدنی هم قرمز