نپتونbtttt مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1767 عنوان لکه بینی قهوه ای 35 بازدید | 3 پست میگن نشانه تخمک گذاریه الانم تقریبا ۲۰ روز از پریودم گذشته درسته خیلی کمه ولی چند روزه همش لکه بینی خفیف میبینم تموم نمیشهعادیه؟ 1404/03/06 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 منم آمپول لوپرومر زدم لامصب از 23 اردیبهشت پریود شدم.بعد تایم پریود الان لکه بینی شدید دارم.میگن از آمپولهکی قطع میشه نمیدونم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
نپتونbtttt مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1767 منم آمپول لوپرومر زدم لامصب از 23 اردیبهشت پریود شدم.بعد تایم پریود الان لکه بینی شدید دارم.میگن از ... منم امپول پروژسترون زدمهمین امپول پروژسترونو میگی؟ از کی شروع شده مال تو
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 منم امپول پروژسترون زدمهمین امپول پروژسترونو میگی؟ از کی شروع شده مال تو والا نمیدونم اسمش لوپرومر هستاز پریروزهمچنان ادامه دارهخسته ام کرده هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/