2777
2789

اره خواهرم با پسر عمم ازدواج کرده خدارشکر دوتابچه داره عین دسته گل 

ولی امان از رفتار مادر شوهر که عمه هم هست😑

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

اره خواهرم با پسر عمم ازدواج کرده خدارشکر دوتابچه داره عین دسته گل ولی امان از رفتار مادر شوهر که عم ...

میشه در رابطه با تابیک آخرت توضیح بدی

چه جوریه

از کجا باید بفهمیم

میشه تو جلسه ی خواستگاری از آقا پرسید؟

اصلا آقا خودشون اطلاع دارن از این موضوع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه در رابطه با تابیک آخرت توضیح بدیچه جوریهاز کجا باید بفهمیممیشه تو جلسه ی خواستگاری از آقا پرسید ...

اقا باید ازمایش بده تا بفهمه که مشکلی داره یانه خودشون هم درجریان نیستن اگه باهم دوست هستید میتونی بپرسی ک ازمایش داده یانه 

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

چه آزمایشی

ازمایش اسپرم که مشخص میکنه مشکلی داره یانه