2821
2789
من تغییر دادم ۵۰۰ ثبت احوال و برا هر مرحله مثلن شناسنامه کارت ملی گواهینامه پاسپورت مدرک تحصیلی جدا ...

فامیلیتو تعقیر دادی عزیز؟

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم

گلم همون لحظه با درخواستتون موافقت شد یا صبر کردید تا تایید کنن؟

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

گلم همون لحظه با درخواستتون موافقت شد یا صبر کردید تا تایید کنن؟

عزیزم فامیل منو کلن تغییر نمیدادن چون داخل شهرمون فقط ما این فامیل بودیم 

من فامیل همسرم گذاشتم 

یک هفته بعد هم رفتم درخواست شناسنامه جدید دادم هنوز نیومده ک برم برا مدارک دیگم اقدام کنم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم فامیل منو کلن تغییر نمیدادن چون داخل شهرمون فقط ما این فامیل بودیم من فامیل همسرم گذاشتم یک هف ...

به سلامتی عزیزدلم انشاالله موفق باشید😍

هزینه مراحل دیگش زیاده؟

بستگی داره عزیزم . شناسنامت بار اولی باشه کمتره

من المثنی سومم بود حدود چهارصد و خورده ای شد جدا ازون ۵۰۰ 

کارت ملی هم گفتن چون هنوز نیومده شاید تغییر بدن خودشون اگه تغییر ندن اونم همین حدوداس 

گواهینامه رو دقیق نمیدونم چقدره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو