2777
2789
عنوان

گل و گیاه🫴🏻🌸💗

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 117 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اینها انقدر حسودن که به یدونه کیک حسودی میکنن این اراجیفی که تایپ میکنن از کجا به ذهنشون میرسه ...

😁عزیزم من خودم کیک پز حرفه ایی هستم ظاهر کیک حرفه ای نبود گفتم مزه اش چطوره که متاسفانه تو فشاری شدی بهم گفتی عقده ایی 

من اصلا ازت ناراحت نشدم اتفاقا کلی هم خندیدم بهت اخه کیک رو کس دیگه پخته کسای دیگه خوردن من نظرمو برای کس دیگه ای گفتم تو چرا ناراحت شدی نفهمیدم

الانم  اگه من چیزی گفتم ببخشید زبونم تو مجازی تنده خصوصا که اصلا طرفم تو نبودی نظر دادی دیگه اینجوری جواب دادم !😘دنیای واقعی ارزش ناراحتی نداره چه برسه به مجازی🤗  من بخشیدمت حلالت کردم  امیدوارم تو هم منو ببخشی و حلال کنی

بابت توهینهام معذرت میخوام دختر قشنگم🌷انشالله خوشبخت ترین باشی 

اصلا نمیخواستم پیامهات رو باز کنم رفتم ولی دیدم واقعا ارزش نداره من ناراحت نشدم کلی هم خندیدم امیدوارم تو هم ناراحت نشده باشی بلاخره مجازی امکان سوتفاهم وجود داره یه کیک اصلا چیه که کسی بخواد بهش حسادت کنه!

امیدوارم یکی نیاد بگه هیچکی نمیتونه جای مصی رو بگیره 

جبهه نگیرین من نمی‌گم منظورم کاربرای سمی که میخوان حال بقیه رو خراب کنن تو تایپک بقیم همش دارن میگن خیلی خوشگلن عزیزم گلات

یوخ یوخ یوخ 

😁عزیزم من خودم کیک پز حرفه ایی هستم ظاهر کیک حرفه ای نبود گفتم مزه اش چطوره که متاسفانه تو فشاری شد ...

اصلا از ماجرایی ک پیش اومده خبر ندارم ولی حرفایی شمارو اتفاقی دیدم ،چ با اصالتین شمااا🌹🌹🫠🫠

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا
اصلا از ماجرایی ک پیش اومده خبر ندارم ولی حرفایی شمارو اتفاقی دیدم ،چ با اصالتین شمااا🌹🌹🫠🫠

مرسی عزیزمم ناراحتش کردم هم اونو هم یه کاربر دیگه رو از اونم معذرت خواهی میکنم متاسفانه مجازی نمیشه مفهوم کامل رسوند 

بسیار زیبا🤍👌🏻🌱

مرسی عزیزم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

این عکسم خیلی دوس دارم🤤

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.