2777
2789
عنوان

آه حیوانات دامن گیر آدم میشه

198 بازدید | 21 پست

ما یه موش توی تله گرفتیم بعد بابام گفت بزار خودش توی تله بمیره،من و مامانم گفتیم نه،ولی گوش نکرد.

رفت یه مسافرت ۱ روزه و من و مامانم به موش توی تله غذا میدادیم،دیروز مامانم رفت دید موش نیست خیالش راحت شد و گفت حتما بابام کشتتش و دیگه عذاب نمیکشه و...

حالا امروز از بابام پرسیدم گفت خودش مرد.مامانمم کلی ناراحت شد،من قبلا چند باری به بابا گفتم ولی مامانم کلی دعوام کرد که چرا الان چیز خاصی نگفتی و...

حالا له نظرتون آه موشه مارو میگیره؟

برای بخشیده شدن باید چیکار کنیم؟؟

نمیخوره تکسا به فیسا :///( ゚ー゚)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جایی آزادش میکردین طفلکو

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

آه موش که نمیگیره. 

اگه خودتون تله موش گذاشتید، ناراحتی تون چیه؟! 

درصورت کلی اونم موجود زنده هست، عذاب دادنش درست نیست. 

از وجودش توخونه و حیاط درعذاب هستین، راه دیگه ایجایگزین کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اه موش؟‌؟

پس الان من اه تمام موش هایی که راستای دفاع از لونه نرغ ها با تفنگ ساچمه ای کشتم گردنمه،

به نام خدا ۲۷ عدد موش تا به حال

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

عزیز اون موش باعث هزار و یک جور بیماری میشه هرچی بیماریه از راه فاضلاب و... منتقل میده به اینور اونور دیگه میکشتینش این مسخره بازی چی بوده تو تله بوده و بهش غذا دادین؟ نه به تله گذاشتمتنون نه به پرستاری کردنتون از اقا موشه یهو میبردینش تو تخت خیال خودتونو راحت میکردین

کاش میذاشتینش بیرون فرار کنه بره دیگه شده اعصابتونو خورد نکنین🥲💔

نمیشه،آخه همش از بیرون میان.

باید مثلا با ماشین میبردیمش یه جای دیگه ولی میگم بابام حوصله ی این کارا رو نداره

نمیخوره تکسا به فیسا :///( ゚ー゚)
2790
2778
2791
2779
2792