2777
2789
عنوان

ازدواج

159 بازدید | 9 پست

وقتی دخترای ۲۰ ۲۱ یا حتی ۱۹ ساله اینجارو میبینم که نگران ازدواجشون هستن مثلا خواستگار ندارن اطرافیانشون ازدواج کردن ولی اونا نه هیچ موردی براشون نمیاد واقعا ناراحت میشم چون خودمم تو اون سن وقتی اطرافیان و دوستانم ازدواج میکردن میگفتم چرا برای من نمیشه چرا من هیچ پیشنهاد و خواستگاری ندارم چرا همه دارن ازدواج میکنن ولی حتی ی نفرم به من نگاه نمیکنه 

اون موقع شاغلم نبودم و درک و فهم الانم نداشتم همینطور روابط اجتماعی و روابط کاری الانم رو 

الان شده ۲۸ سالم کلا ۵ تا مورد داشتم یکی از یکی بدتر تو مجازی درخواست زیاد داشتم ولی من نمیدونم چ کرمیه تا جواب سلامشونو میدی میخوان لباستو دربیارن 

الان شاغلم روابط خوبی دارم چون جاهای خوب کار کردم

قیافه و تیپم خوبه 

تو اجتماعم هستم ولی باز هم پیشنهادی ندارم کسی سمتم نمیاد و این موضوع واقعا اذیت کنندس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانو کاری ندارم

ولی چرا بچه ۱۸. ۱۹ ساله یا حتی ۲۲ ساله باید دغدغه ازدواج داشته باشه؟ اون الان باید دغدغه ش درس و دانشگاه و شغل و مستقل شدنش باشه نه شوهر 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من فکر می کنم برخلاف قدیم که دخترها هیچ تلاشی برای ازدواج نمی کردند الان یک دختر برای داشتن ازدواج موفق خودش هم باید تلاش کنه چه اشکالی داره حتی اگر مجازی هم پیشنهاد داری صحبت کن ۱۰ نفر مناسب نیستن اگر این مابین یک نفر هم مناسب باشه کافیه 

من تاپیکای دیگم گفتم 

ازدواج هم مث هر مقوله نیاز ب تلاش لااقل ی حرکتی داره 

چهار نفر پیشنهاد میدن جبهه نگیرید بد برخورد نکنید اجازه اشنایی بدید 

نهایت بدرد نخورن رد میکنید 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.