meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4448 عنوان لپتاپ 46 بازدید | 7 پست بچها محافظ برای کیبورد لپتاپ خوبه یا برچسب بگیرم واسه حروف فارسی بسه؟ همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند 1404/03/06 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 اگه سر لپتاپ خوراکی میخوری و خونتون گرد و خاک زیاد داره محافظ بگیر برچسب حروفم لازمه خب سخته فارسی نباشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4448 اگه سر لپتاپ خوراکی میخوری و خونتون گرد و خاک زیاد داره محافظ بگیر برچسب حروفم لازمه خب سخته فارسی ن ... آره خوراکی و همه چی میخورم اتفاقا چند وقت پیش یه لیوان چایی ریخت روش مگه خود محافظ روش حروف رو نداره ؟ همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 آره خوراکی و همه چی میخورم اتفاقا چند وقت پیش یه لیوان چایی ریخت روش مگه خود محافظ روش حروف رو نداره ... مراقبت کن دختر، وسیله حساسیه😁نمیدونم بعضیاشون شاید داشته باشه، من قدیم خریده بودم نداشت اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4448 مراقبت کن دختر، وسیله حساسیه😁نمیدونم بعضیاشون شاید داشته باشه، من قدیم خریده بودم نداشت مرسی عزیزم پس محافظ با حروف میخرم😂 همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 مرسی عزیزم پس محافظ با حروف میخرم😂 عزیزیولی حروف جدا بخری بچسبونی سالم تر می مونه زیر محافظچون محافظ بعد یه مدت از بین میره کثیف میشهبازم خودت مدلای مختلفو دیدی تصمیم بگیر😘 اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
meammeam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4448 عزیزیولی حروف جدا بخری بچسبونی سالم تر می مونه زیر محافظچون محافظ بعد یه مدت از بین میره کثیف میشهبا ... رفتم برچسب خریدم اخه پرسیدم گعت محافظ آخرش. اونطوری که فکر میکنی محافظت نمیکنه همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9432 رفتم برچسب خریدم اخه پرسیدم گعت محافظ آخرش. اونطوری که فکر میکنی محافظت نمیکنه مبارکت باشهتوی گوگل سرچ کن نگاه کن، بنظرم خوبه، بین دکمه هاش خرده بسکوییت اینا نمیرهبرای اب و چای تاثیرش کمتره ولی برای گرد و خاک و خوراکی بنظرم جوابه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch