2777
2789
عنوان

دبیر دینی تون چجوری بود

423 بازدید | 38 پست

من خودم دبیر دینی و عربی ام اصلا سخت نمیگیرم

کلا از اون دبیرهایی نیستم که به زور حجاب و دین رو به بچه ها یاد بدم بیشتر سعی میکنم با شوخی و مهربونی 

اموزش بدم اینجوری بچه ها بیشتر به سمت دین و حجاب هدایت میشن بعضی ها با بداخلاقی رفتار میکنن بچه ها زده میشن خب یا اصلا یک حرف هایی میزنن به بچه ها ادم شاخ درمیاره مثلا میگفتن اگه موقع دعا کردن دستتون رو صاف بگیرید دعا میریزه پایین😂😂🙄🙄

اینو یکی از شاگردام میگفت معلم قرانمون گفته 😂😂

خیلی بده این چیزهای اشتباه و غلط رو به بچه ها یاد میدن بعد انتظار دارن به حرفشون گوش بدن بچه ها 

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

دبیر دینیم راهنمایی مامان بزرگم بود 🥲😂ولی خیلییی پایه بود خیلییییی 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مدرسه معارفیم همه چادری هستیم😍

دبیر دینی ما خیلی داستان های قشنگی درمورد سفر های زیارتیش تعریف میکنه و هر درس را با یه خاطره میگه

اما من به شخصه به دبیر ادبیاتم خیلی علاقه دارم.

معلم دینی ما خیلی خوب بود خیلی باهامون حرف میزد درسا رو یادم نیست اما حرفاشو خیلی خوب یادم😅

خشک و جدی ام نبود خیلی صمیمی بود 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

دبیر دینی دوازدهم امسال هر چی بهش میومد جز دبیر دینی نه قیافش نه رفتاراش البته من خوشم میومد خیلی باحال و پایه بود یه سری رفتار ها و داشت حتی برای ما هم قفل بود اوایل آنقدر تعجب میکردم 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔