2777
2789
عنوان

با این مدیر گدا چجوری رفتار کنم

176 بازدید | 18 پست

خانمه ۶۰سالشه بی نهایت پولدار درسته رو مخه ولی بیشتر وقتا مثل مادر میمونه 

سال اولی که اومدم اینجا برای تولدش کیک و ادکلن گرفتم 

ولی تولد من شد ی کرم مو استفاده شده آورد 

دوبارم مسافرت رفتم بخاطر اینکه یه هفته مرخصی داد یه چیزی آوردم 

حالا الان گیر داده همسرت یه کلوچه میاورد از شهرستان کی میره گفتم هروقت شما مرخصی بدید باهم میریم میگیرم براتون ...گفت ۱۴ _۱۵ خرداد برید گفتم شلوغه گفت همسرت تنها نمیره گفتم بدون من خیر 

خیلی شیک بهم گفت تا بهت نگم چیزی عمرا  بیاری  😑😑😑😑

عجب رویی داره

تو هم نرفتی دیگه چیزی نیار

مجبوری بگی میری سفر؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چیزی نیار

اعتراض کرد بگو بازار نرفتیم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عجب رویی دارهتو هم نرفتی دیگه چیزی نیارمجبوری بگی میری سفر؟

اره مرخصی بزور میده 

دوهفته پیش رفتم مشهد هیچی نیاوردم گفت واسه مامانت چی خریدی گفتم هیچی حالا الکی ها 

گفت وای سفر اولته چقدر کارت بد بوده واسه کسی چیزی نگرفتی 

منم گفتم کلا دوروز بودم ب خودم خوش گدروندم

اره مرخصی بزور میده دوهفته پیش رفتم مشهد هیچی نیاوردم گفت واسه مامانت چی خریدی گفتم هیچی حالا الکی ه ...

خیلی رک باش

با پررو جماعت،پررو باش

بگو مگه قراره هرجا میرم چیزی بیارم تو این گرونی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کلا چیزی نیاراعتراض کرد بگو بازار نرفتیم

دو هفته پیش رفتم مشهد هیچی نخریدم 

هی گفت واسه مامانت چی گرفتی گفتم هیچی 

الکی ها 

تا یه هفته میگفت چقدر کارت زشت بوده چیزی نیاوردی واسه کسی منم گفتم دوروز اونجا بودم خوش گذروندم 

خیلی رک باشبا پررو جماعت،پررو باشبگو مگه قراره هرجا میرم چیزی بیارم تو این گرونی

دقیقا  همین گفتم 

گفتم خرج بالاس مگه هرجا میرم باید واسه مامانم چیزی بیارم به خودش نمیگیره وقتی واسه مامانم نخرم واسه توهم نمیخرم 

بگو ولش کن، این مدل آدما دنبال دل خودشونن نه دل تو. زحمت نکش واسه‌ش، خودتو خراب نکن. هر چی می‌خواد بگه بگه، تو فقط کارت رو بکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یعنی جواب ندم بگم تو واسه من کاری نکردی ؟؟؟سکوت کنم ؟

ن بگو چشم تکه قسمت شد و رفتم در خدمتون هستیم .. رفتی و برگشتی ام نخر بگو شرمنده شدم خیلی دیروقت برگشتم باز نبود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم