2777
2789
همون پس بگو😁😁

🥲😂 تو تاپیکمم گفتم با اینکه راضیم ولی به سوالا نگاه میکردم خوب درک میکردم اونایی که غیر درسی نخوندن خیلیییی واسشون سخته

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اسون واسه کسایی بوده که پایه خوبی داشتنمن خودم پایم متوسط رو به پایین خیلی هم خوندم بنظرم بتونم۱۶_۱۵ ...

دمت گرم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدایی امتحان زبان توی ایران عادلانه نیستخیلیا از بچگی بیرون یاد گرفتن خب طبیعتا این امتحانات براشون ...

ببین حتی برای منی که از بچگی کلاس زبام رفتم و دوبار برای زبان فیلمای قریشی رو دیدم و کتاب دوره کردم و نمونه سوال زدم هم سخت بود

جدیدا سوالای نهایی رو یجوری میدن پر از تله هست 

انگار تست کنکوره

مبحث رو کامل بلدی و خوندی ولی بازم شک داری سر سوال

بچه ها سوالی که خلیج فارسو گذاشته بودو چی نوشتین ؟

اونی که نوشته بود 

We .... 3 days off

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بزرگترین ناعدالتی 

خیلی از بچگی کلاس زبان رفتند 

حالا این زبان میشه دوروز خوندش 

من دوستم گفت ۱۹ میگیرم 

از ۸ سالکی کلاس رفته 

من دوروز خوندم دعا میکنم قبول شم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نگااااه دمت گرمممممم مرحبا ب منطقتتت رحمت ب مرده هات دیووونم کردن تو اون تاپیک😂😂😂

دورد به خودت خواهر

اره تازه تو حوزه ما دعوا شد دخترا شورش کردن سر بازرس یه وضعی حتی بچه های دیپلم زبانیمون هم دادشون بالا بود 

ببین حتی برای منی که از بچگی کلاس زبام رفتم و دوبار برای زبان فیلمای قریشی رو دیدم و کتاب دوره کردم ...

خوب دادید ؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

اینایی ک میگن آسون بودو فازشونو درک نمیکنمخوده معلم زبانا دارن میگن سطحش سخت بوده

واقعا سخت بود من سر ریدینگش اصلا مغزم هنگ کرده بود هرچی میخوندم نمیفهمیدم چی میگه با اینکه خیلی زبانم قویه و در طول سال هم کار کردم

دورد به خودت خواهراره تازه تو حوزه ما دعوا شد دخترا شورش کردن سر بازرس یه وضعی حتی بچه های دیپلم زبا ...

بابا منم گفتم سطح سئوالا سخت بود ولی واسه من خوب بود ریختن من و شستن پهن کردن😂😂😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

بابا منم گفتم سطح سئوالا سخت بود ولی واسه من خوب بود ریختن من و شستن پهن کردن😂😂😂

خلیج فارسو چی زدی ؟

میگن give بوده باشه شکل سومشو مینوشتیم ولی طراح ندادا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز