ببین اول باید قلق بگیری
نیم پیمانه با یه پیمانه اب و یه تک قاشق چایخوری نمک و یه قاشق روغن بزن
ببین چجور شد اگر خمیر شد ابشو کم کن
اگر زنده بود ابشو زیاد کن
پیمونت هر چی بود برنج زدی با همونم اب بزن
ابت یخ باشه
گرم نزن
شعلتم هر چی بود با همون که تست کردی با همونم بپز
اگر کلا دو مدلشم خراب شد
بعضی برنجا بد قلقه
اینارو باید اگر کته اب کم بزنی مثلا برا یکی یکی و یزره😁 زود تموم شه شعله را زیاد کن بعد اب جوش و روغن بریز روش کیسه فریزر بکش روش در خفی بزار بعد که بخار کرد شعلتو کم کن
این رد خور نداره اگرم ابکش بود زنده بردار و همینو تکرار کن