2777
2789
عنوان

لطفا قضاوت نکنین فقط بگین یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 33 پست
به نظرم میخواد مختو بزنه رابطه تون درچه حدی بود؟

عادی ۴ماه باهم بودیم من کات کردم

بعد ۱ماه رفتم سمتش یبار سرد بود یبار خوب رفتار میکرد بعد منم گفتم دیه حسی بت ندارم پیام نده خدافض ولی مثلا تو اینستا پستای شکست عشقیو لایک کرده بود و..

الانم خودش برگشته میگ که با رفیقام دعوا کردیم جدا شدیم الان اونا میخان بیان پیوی تو تا منو بسوزونن با این کارشون گفتم مواظب باشی آدمای خوبی نیستن کلی فوششون داد 

بعد وقتی گفتم دیگ حسی بهت ندارم گف چرا اینجوری شد آخه و..

مودیه کلا فازش معلوم نیس چیه

عادی ۴ماه باهم بودیم من کات کردمبعد ۱ماه رفتم سمتش یبار سرد بود یبار خوب رفتار میکرد بعد منم گفتم دی ...

دوستی مانولی یعنی دیت و گردشو کافه باهم میرفتین یا فقط محازی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی جیه . عحیب با اراده ای خوشم میاد از رفتارت کاش منم یکم مثل تو بودمو زودفراموش میکردم

با خودم فک‌کردم گفتم بمونم با این آدم مودی ک هردیقه اصابمو بهم بریزه و مغزمو درگیر کنه  آخرشم معلوم نیس چی بشه خوبه یا اینکه بشینم درسمو بخونم برم دانشگاه واسه خودمو صدمو بزارم ن کس دیگه ای🫡

دیگ همینه برام اهمیتی نداره همین الان بگه میرم مهم نیس تازه بهتر میشینم اون وقتی ک با این حرف میزنم درسمو میخونم ک آینده داره

اصلا بهش اهمیت نده اگه آیندت برات مهمه

ندادم بابا فقط ن میمونه مث آدم نه میره بس نمیکنه فقط مغزمو درگیر کرده

بهش گفتم کاری نداری دیگ ۲۰۰باره میاد داخل برنامه سین نمیزنه با اینکه پیام قبلیارو زود زود سین میزد

نه میره ن میمونه من کم فکرم درگیر باشهههه