2777
2789
عنوان

سریال آنام

9265 بازدید | 24 پست

سلام

کسی میتونه یه خلاصه ازش بگه 

من فقط ی تیکه کوچولو دیدم میخوام از امشب دنبال کنم.

فقط متوجه شدم ی دختری از مامانش دور مونده(نمیدونم چرا؟) بعد حالا مامانه اومده تو خونه اینا کار میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب منم بگید پدر ارزو چ نسبتی با ماهگل داره

احتمالا ارزو رو وقتی به دنیا اومده دادن به پدر ارزو 

ولی درحقیقت مهگل مامان ارزوئه 

و اونا به فرزند خوندگی گرفتنش

چون مامان ارزو بچه هاش سقط میشد و نمیموند

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
احتمالا ارزو رو وقتی به دنیا اومده دادن به پدر ارزو  ولی درحقیقت مهگل مامان ارزوئه  و او ...

اخی چ خوب تو امضات توضیح دادی ..جدی من فک میکردم نزدیک 40سالت باشه 😂😂😂

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

خدمتکاره مادر ارزوئه و قبلا قرار بوده با پسرعموش ازدواج کنه ولی ماهگل با یه پسر دیگه ازدواج میکنه و باردار میشه و تو تصادف میمیره.ماهگل ارزو رو به دنیا میاره و بهش میگن بچش مرده .وشوهر فعلی ماهگل همون پسرعموس که قبلا میخواستش.

خانوم دکتره هم قبلا بچه هاش مرده به دنیا میومدن و وقتی به ماهگل میگن دخترت مرده به دنیا اومد میدنش خانوم دکتره.

البته من چندشبه ندیدم و اینارو تا حدودی حدس زدم

💖
شوهر ارزو هم کارش رو ازدست داده بود که ماهگل بردش تو کارخونه خودش البته یه جوری که شوهر ارزو نفهمید ...

امشب میفهمه فک کنم

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

احتمالا وقتی شوهر مارال تو تصادف فوت شد این حامله بود.بعد خاندان پدریش موقع زایمانش میان بچه شو با بچه مادر آرزو که بازم مرده بدنیا اومده عوض میکنن و بهش میگن بچه ت مرده و بچه مرده اونا رو میدن این میبره خاک میکنه.بعدش مادربزرگش موقع مرگ همه چیز رو بهش میگه اینم میافته دنبال دخترش و پیداش میکنه.حالا پدر آرزو این وسط احتمالا میدونسته که الان ماهگل باهاش اینجور رفتار میکنه 

خدمتکاره مادر ارزوئه و قبلا قرار بوده با پسرعموش ازدواج کنه ولی ماهگل با یه پسر دیگه ازدواج میکنه و ...

یعنی مارال بارداربوده ک شوهرش مرد😢😯

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

سلام ماهگل خانم که اسم اصلیش مارال هست خیلی پولداره وصاحب کارخونه بعد رفت توی خونه ای خدمتکار شد که مشخص شد دخترشه فقط پدر دختره از قضیه خبر داره بعد از گذشته مارال نشون داد که ظاهرا مارال تو طایفه اش خیلی سر بوده و سهند که الان شوهرشه و پا نداره اون موقع عاشقش بوده ولی مارال که شهر درس میخونده با اجازه پدرش و پنهانی با یه رزمنده جنگ عقد کرد وقتی لو رفت بابابزرگ مارال با پدرش قهر کرد قرار شد برن شهر تا یکم اوضاع اروم بشه بعد ماشین خراب شد قرار شد داماد تنها بره شهر یه پسر عمو دیگه به نام برزو روغن ماشینو دست کاری کرد لحظه اخر دید مارال و پدر مادرشم سوارن رفت به سهند گفت اونم رفتدنبالشون ولی نرسید رفتن ته دره همه مردن مارال زنده موند 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخی چ خوب تو امضات توضیح دادی ..جدی من فک میکردم نزدیک 40سالت باشه 😂😂😂

من کلا درگیر سنمم 😂😂😂تو اولی نیستی

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین )