2777
2789

گاهی تنها بودن بهتر از باهرکسی بودن ...... برای خودت ارزش قائل شو با کسی باش ک آدمه والاا من الان یکسال ازدواج کردم شوهرم اواین سالگرد ازدواجمون هم چیزی برام نخریده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما من مجرد نیستم،پارسال این موقع سر خونه و زندگیم بودم،8 ماه قبل با شوهرم دعوا کردیم و من اومدم خونه بابام شوهرم با اینکه مقصر بود ولی کوتاه نیومد و حالا میگه باید طلاق بگیریم ولی من دوسش دارم 

من نمیدونم دعواتون سر چی بود ولی اگه مشکل اساسی ندارین تموم کنی برین سر خونه زندگیتون. به بهانه امروز شما براش هدیه بخر یا حداقل یه پیام بده بذار کدورت ها از بین بره

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
خانوما من مجرد نیستم،پارسال این موقع سر خونه و زندگیم بودم،8 ماه قبل با شوهرم دعوا کردیم و من اومدم ...

اگه دوستش داری تلاش کن بهش برسی دوباره

ولی اگه دیدی اصلا نمیخواد بی خیال شو

ولی یه ذره تلاش کن

کلا قهر کردن از خونه خیلی کار بدیه 

از اول نباید از خونه در میومدی

حالا خودت این کارت جبران کن

البته زندگی همش خوشی نیست یعنی اگه یه ذره ناز کرد ناراحت نشو

تو زندگی همه این مشکلات هست

بعید میدونم مردی باشه از صبح تا شب قربون صدقه زنش بره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
من از خدامه ولی خیلیا واسطه شدن برای آشتی ولی قبول نکرد

چرا واسطه خودت برو

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍