2777
2789
عنوان

ماهیت ازدواج

121 بازدید | 10 پست

میدونین

حس میکنم خیلی از آدمایی که ازدواج میکنن، صرفا اینکه برای خودشون زندگی کنن و با تصمیمات خودشون رو میخواستن

که جدا بشن از پدر و مادر و دخالتی تو کارشون نباشه

ولی فرهنگ و اجتماع مجبورشون کرده برای رسیدن به خواسته هاشون برن سمت ازدواج

درحالی که صرفا پول و یه ذره عوض شدن ذهنیت تعصبی و سنتی خانواده ها و پا بیرون کشیدن از زندگی بچه هاشون چاره اش بوده

اینه که خیلی از زن ها میخوان همسرای نامناسبشون بمیرن یا جدا بشن یا از زندگیشون برن

چون چیزی که حقیقتا این خانم ها لازم داشتن پول و رفاه بوده و استقلال و نه چیز دیگه

عزیزم ماهیت ازدواجمون رو خودمون تایین میکنیم 

وقتی من به بلوغ عقلی برسم و درک کنم که با ازدواج نمیشه از گیر و سر کوب های خانواده راحت شد یا یا ازدواج نمیشه اعتماد به نفس کم و عزت نفس رو درمان کرد پس ازدواج برای من هیچ نفعی نداره 

ولی وقتی از اول رو پای خودم بودم و با عشق و علاقه و عقل ازدواج کردم و فهمیدم ازدواج من بودن نیست و تو باید همه چیییی رو در نظر بگیری قطعا با دید بهتری به ازدواج نگاه میکنم که البته همه اینها باااید با درک و درایت باشه

🌥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استقلال و پول و همه اینها با ازدواج از بین نمیره 

من خودم کار و شغل خودمو‌دارم مسابقات شرکت میکنم و همسرم بینهایت توی رسیدن من به خواسته ها و علایقم کمکم کرد و من این استقلال و پول و ... رو مدیون همیرم و تلاش های خودمم

🌥️

استقلال و پول و همه اینها با ازدواج از بین نمیره من خودم کار و شغل خودمو‌دارم مسابقات شرکت میکنم و ه ...

آره

ولی عملا وقتی به بطن جامعه نگاه کنی میبینی دلیل خیلیا همین بوده

من متوجه شدم چی گفتی

گفتت درسته اما نه راجب همه آدما

بنا به دلایل پیدا و پنهان، ازدواج یه مسیر برای فرار میشه و ....بسته به شانسشون یا اذیت میشن یا هم هندونه ی سرخ و شیرین میفته تو بغلشون

گروهی هم‌ با عقل و عشق و کلا معیارهای متفاوت و جذاب قبول میکنن متاهلی رو و پایدار هم هست، که برا اینها هم ممکنه طرفشون خوب باشه یا بد

خدا رو چه دیدی

آرهولی عملا وقتی به بطن جامعه نگاه کنی میبینی دلیل خیلیا همین بوده

ببین جامعه ما کلا دید و فکر بسته ای داره و راحت طلبه اگه یکی بیاد خواستگاری دختری بدون نگاه کردن و اخلاق و شعورش و فقط با موجودی کارت بانکیش بله رو میدن و عاقبت میشه دخترایی که با اه و اشک میان مشاوره و از ازدواج بدون عشقشون گلایه دارن

🌥️

عزیزم ماهیت ازدواجمون رو خودمون تایین میکنیم وقتی من به بلوغ عقلی برسم و درک کنم که با ازدواج نمیشه ...

خب همین سنگ بنای اینکه از اول روی پای خودت باشی، نیازمند اینه که خانواده ات یه درصدی از همراهی و شعور و ... رو نسبت بهت نشون بدن. که آزاردهنده و سد کننده و ... نباشن

ولی خیلی از آدما همچین آپشن هایی ندارن

و برای ازدواج هم شخصی که بهشون بخوره سمتشون نیومده یا حس کردن هست و بعد فهمیدن نیست

ببین جامعه ما کلا دید و فکر بسته ای داره و راحت طلبه اگه یکی بیاد خواستگاری دختری بدون نگاه کردن و ا ...

ولی نمیشه راحت تقصیر رو گردن اون دخترا انداخت

چون هرکدوم از ماها جاشون بودیم مشخص نیست چه انتخابی می کردیم و چه کاری میکردیم