2777
2789
عنوان

مسلمانی

85 بازدید | 12 پست

یچیزایی درک نمیکنم نمیفهمم 

دلم نمیخاد حال دلم ایطوری اشوب باشه 

سی سال گذشت و نمیدونم چند روز دیگه در پیش دارم 

مسلمون خوبی نبودم نه مسلمونی کردم و کافری

یچیزایی رو نمفهمم کاش امام زمان بیاد دنیا خیلی بهش نیاز داره کم کم دارم از خدا دور میشم نمیدونم چیکار کنم همیشه دعا کردم خدا ایمانم ازم نگیر اما داره ب باد میره 

یه سوالایی تو ذهنمه دارم از اماما دور میشم سخته این حرف برام اما بخدا نمیفهمم 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انسان خوبی باشی کافیه، بقیه اش مهم نیست

کتاب های خودشناسی و روانشناسی بخون

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

این ذکرو زیاد بگید 

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی الا دینک 

دعای غریق اسمشه برای این دوران آخر زمان 

که دین داری سخته باعث میشه ثابت قدم باشی خودمو میگم هر کار بدی کنم ناخواسته یا خواسته هر غلطی کنم یه جورایی برمیگردونه سمت خدا 

تو قنوت نمازم بگو

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

عزیزم پا از دایره امن تفکراتت بیرون بذار بگرد کتاب بخون تحقیق کن ادیان دیگه رو ببین تا آروم بگیری لزوما چیزی که به ما گفتن حقیقت محض نیست هر چیزی رو با دلیل و منطق بپذیر یا رد کن 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

اسم امام زمان توی امضات هست 

یعنی حتی همین الانم که نوشتی مسلمونی نکردم از خیلیا جلوتری 

اینکه غدغه داری نگران خودت و آیندت و ایمانت هستی این یعنی توی مسیر درستی هستی 

ولایت اصله 

درباره ی ایمانت حوصله به خرج بده و سعی کن تجربیات معنویت رو بیشتر کنی

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز