2777
2789
عنوان

ازالان فکرم مونده پیششون

118 بازدید | 7 پست

ماارومیه زندگی میکنیم شوهرموبه مدت ۵سال اطرف محل کارش انتقالی دادن رشت الان توراهیم عصرمیرسیم من مامانم فوت کرده بابام مشکل قلبی داره برادرزاده ام هم پدرومادرش فوت کردن همه کارهاشومن انجام میدادم تاحالا نمیدونم ازازن به بعدچی میشه فکرم مونده پیششون 

پدر و برادرزادتون نمیتونن بیان نزدیک شما خونه بگیرن که خیال همتون راحت باشه؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت پیششون نباشه میفهمم سخته اما بالاخره غیر شما فامیل دیگه ای هم هستند که کمکشون باشه شاید این دوری هم لازم بوده که اونام بتونن بیشتر برای خودشون و زندگیشون تلاش کنن 

دلت پیششون نباشه میفهمم سخته اما بالاخره غیر شما فامیل دیگه ای هم هستند که کمکشون باشه شاید این دوری ...

اره خودم هم میگم باعث میشه برادرزاده ام مجبوربشه مستقل بشه خیلی بدعادت کرده انتظارداره کوچیکترین کارهاشوبراش انجام بدیم ولی خوب یکم نگرانشم

اره خودم هم میگم باعث میشه برادرزاده ام مجبوربشه مستقل بشه خیلی بدعادت کرده انتظارداره کوچیکترین کار ...

بد به دلت راه نده حتما خیری توش بوده به قول خودت مستقل میشه یکم خودت جاگیر شو سر و سامون بگیر بعد اگه امکانشو داری اوایل یکم زود به زود بهشون سر بزن بعد یواش یواش بکش کنار(نه این که ولشون کنی) اینطوری شاید اونم بیشتر حواسش به پدربزرگش باشه 

بد به دلت راه نده حتما خیری توش بوده به قول خودت مستقل میشه یکم خودت جاگیر شو سر و سامون بگیر بعد اگ ...

۱۱سالشه میگفت صبح هابیام تغذیه بزارانتظارداشت من هرروزصبح پاشم برم براش تغذیه بزارم