2777
2789
عنوان

درد دل

191 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها ولنتاینتون مبارک ان شالله خوشی های دنیاسرازیربشه به قلب مهربونتون یه راهنمایی میخاستم بچه ها ازتون من حدودیه ماه با پسری اشناشدم از اول قصدمون ازدواج بود از اونجایی هم اون خانواده شهید بخاطر همین دوست پسرو دوست دختری قبول نداره راستش یه موضوعی مشکوکم کرده دوست دارم نظر شمارو بدونم این اقا پسر۳۰سالشه و چون سرگرم کاربوده حسابدار شرکت وبنابر دلایل های خودش راضی به ازدواج نبوده تا اینکه ما باهم اشناشدیم هفته اول گفت واقعا از اشنایی با شما خوشحالم و خوشحالم شما قرار همسر ایندم بشی شماره مادرمو گرفت به مادرم زنگ زد برای اشنایی بیشترچند هفته از اشنایی ما گذست گفت به مادرم گفتم قضیه تورو گفت گفتم مادر دختری میخام برای ازدواج مادرم هم خیلی خوشحال شده اما هر وقت از سرکار میره خونه گوشیش میزاره رو سایلنت و میگه زنگ اصلا فقط پیام یه روز سرهمین دعوام شد باهاش گفت چطور من پیش مادرم باهات حرف میزنم وقتی پدرم خونس میرم اتاق حرف میزنم اما تو با اینکه به مادرت گفتی گوشیتو میزاری سایلنت زنک هم اصلانباید بزنم گفت خجالت میکشم اخه پیش مادرم چون تا حالا این کارو نکردم تو اولین دختری و این اقا یه خواهر داره یه روز گوشیش دست خواهرش داده بود قبل از اینکه بده خیلی سفارش کرد زنک نزنی پیام ندی گوشی دست خواهرمه یه چیزی برام مشکوک شده چطور وقتی به مادرش گفته یعنی مادرش به خواهرش نگفته من خیلی اون روز ناراحت شدم از کارش یعنی واقعا ماذرش میدونه اگر میدونه چرا پنهان بازی میکنه یعنی مادرش به خواهرش نگفته بچه ها به نظزتون دروغ میگه یا واقعا گفته این رفتارش چی معنی میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزهستن اینجور آدما فکر نکنم 

طرف قصدش ازدواج خجالت نداره

شایو کسیو براش در نظر دارن جنگ و دعوا میشه نمیدونم

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)

مشکوکه...شاید اصن زن داره طرف...والا چی بگم...

پسرا خیلیییی دروغ میگن نمیشه راستو دروغشونو تشخیص داد

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

فکر کنم.زن داره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

من حدس میزنم مجرد نباشن خیلی خیلی حواستو جمع کن

اگه انقدر راحت هست که به مادرش گفته حداثل حداقل روزی یه تلفنو که میتونه داشته باشه. نداااریم اصن همچین پسری دیگه تو این دوره زمونه