2777
2789

منو یاد بابابزرگ خدابیامرزم میندازه چقدر بابابزرگم مثل حشمت فردوس بود پولدار و دیکتاتور مثل سگ ازش میترسیدم 😂😂جوری بود ک وقتی ازدواج کردم شوهرمم فهمید تا دعوامون میشد می‌گفت الان میبرمت جای پدربزرگت اون ب حسابت برسه 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور😂

شخصیت خودشیفته داشت همه رو تحقیر میکرد همین هم به زمینش زد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این حرف چرتهوقتی مثلاهمسرت فوت شده وبری خانوادت رات ندنکارگیرت نیادمزاحم داشته باشی وووو.هربارغصه می ...

حشمت فردوس می‌تونست

فقط دیالوگ رو گفتم

غصه های بزرگ سر جاش

گاهی ادم برای یه چیز پیش پا افتاده هم مدتها غصه میخوره 

اینا بدن

این حرف چرتهوقتی مثلاهمسرت فوت شده وبری خانوادت رات ندنکارگیرت نیادمزاحم داشته باشی وووو.هربارغصه می ...

از قضا حرف درستیه

وقتی مشکلی برات پیش بیاد اولش طبیعیه آدم به هم میریزه اما هی ادامه بدی غصه خوردنو غیر طبیعیه

شخصیت خودشیفته داشت همه رو تحقیر میکرد همین هم به زمینش زد

دقیقا👌

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792