2777
2789
عنوان

اومدم مامور ببرم جلبش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا نداره ، مرد وظیفش بوده مجدد جا بگیره یا تمدید میکرده ولی عمدا نکرده زن و بندازه بیرون

بامشکلشون کارندارم

به هرحال داشته خونه روتحویل میداده

تباید باماموربیرونش کنن که

صابخونه بیچاره چه گناهی کرده که این خانم باشوهرش مشکل داره وخونه روخالی نمیکنه

بامشکلشون کارندارمبه هرحال داشته خونه روتحویل میدادهتباید باماموربیرونش کنن کهصابخونه بیچاره چه گناه ...

هرچی  

جمله با چوب تر  انداختنت  بیرون 

خیلی زشته  مخصوصا  زن باشی و علیه زن استفاده  کنی  

.
ای باباالان میخوای چکار کنیصاحب خونه از کجا متوجه شدپدر مادرش متوجه شدن؟

من احمق بخاطر دخترمون راضی نشدم مامورا بیان بالا بگیرنش گفتم موقعی که میره بیرون بگیرن 

صابخونه مث اینکه رفت دم در مامورا رو که دید شک کرد اومد بالا در گوشش یه چیزی گفت بردتش خونش

چون اونا در جریان جدایی ما هستن و میدونن به چه نیتی اون خونه گرفته شده😭😭😭😭😭😭دردسر افتادم با یه بچه سه ساله حالا باید در به در بیفتم تو کلانتریا دنبال مامور برم دنبال اقا بگردم

امان از دل رحمی توتا کی میخواد مخفی بشه فرار کنهحداقل میدونه جدی هستی حتما وکیل یا پدرش میان پیشت

میبینی تو روخدا این قلب من برام شده دردسر 😭😭😭😭😭هرچقد سعی میکنم قوی باشم یه جا گند میزنم

خانوادمم همینو میگن 

میگن بالاخره متوجه جدیت موضوع شده و میاد برا توافق ولی اگه میگرفتمش اوضاع بهتر بود 

بازم خوبه هیچ وقت فکرش نمیکرد اینکار کنیحتما میان برا توافقشل نگیر جدی باش حقتو بگیر

اره حتی یک درصد هم احتمال نمیداد!!! نه دیگه تنها شل گرفتنم همون جا بود که نزاشتم برم داخل بگیرنش

ولی‌ به قول تو همین الانم بد نیس چون فراریه دیگه بالاخره ترس و اضطراب همش باهاشه