2777
2789

حتما نی نی یار قفل کرد

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخته دختر داشتن یک نگرانی به نگرانی هام اضافه شد با این تاپیک

تربیت مهمه عزیزم مگه ما دختر نیستیم🥰

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
چقدر سخته دختر داشتن یک نگرانی به نگرانی هام اضافه شد با این تاپیک

پسر داشتنم سخته اون دیر بیاد آدم دلم هزار تا جای بد میره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چقدر زشت!!! شاید دزدیده شده یا هر اتفاق دیگه ای واسش افتاده

زشت چیه چیکار ب اون بنده خدا دارم ایشون گفتن دختر داشتن سخته منم گفتم تربیت مهمه اصلا حرفی از اون دختر زدم؟؟اول خوب بخونید و متوجه منظور بشید بعدش بپرید ب ادم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
زشت چیه چیکار ب اون بنده خدا دارم ایشون گفتن دختر داشتن سخته منم گفتم تربیت مهمه اصلا حرفی از اون دخ ...

اون خانم در وصف اون دختر حرف زده این تاپیک کلا مربوط به اون دختره هست که گمشده 

امان از پیکمی ها که تموم نمیشن 

طبل تو خالی همیشه صداش زیاده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اون خانم در وصف اون دختر حرف زده این تاپیک کلا مربوط به اون دختره هست که گمشده امان از پیکمی ها که ت ...

خدا شفاتون بده عزیزم