somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 9029 عنوان خواهرت پیدا شد ❓❔⁉️ 267 بازدید | 11 پست @تعلیقی_مهربانی تاپیکو قفل کردی چرا 1404/03/06 | 07:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 11161 حتما نی نی یار قفل کرد 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
گیتاااااااا عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 9687 چقدر سخته دختر داشتن یک نگرانی به نگرانی هام اضافه شد با این تاپیک
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22564 منم نگرانشم وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پررو_ولی_با_ادب عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3152 چقدر سخته دختر داشتن یک نگرانی به نگرانی هام اضافه شد با این تاپیک تربیت مهمه عزیزم مگه ما دختر نیستیم🥰 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22564 چقدر سخته دختر داشتن یک نگرانی به نگرانی هام اضافه شد با این تاپیک پسر داشتنم سخته اون دیر بیاد آدم دلم هزار تا جای بد میره وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22564 تربیت مهمه عزیزم مگه ما دختر نیستیم🥰 چقدر زشت!!! شاید دزدیده شده یا هر اتفاق دیگه ای واسش افتاده وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پررو_ولی_با_ادب عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3152 چقدر زشت!!! شاید دزدیده شده یا هر اتفاق دیگه ای واسش افتاده زشت چیه چیکار ب اون بنده خدا دارم ایشون گفتن دختر داشتن سخته منم گفتم تربیت مهمه اصلا حرفی از اون دختر زدم؟؟اول خوب بخونید و متوجه منظور بشید بعدش بپرید ب ادم • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 13061 تعلیقی مهربان. ماهم نگران شدیم لطفا خبر بدین خدایا خودت مواظبشون باش نزار اتفاق بدی براشون بیوفته
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22564 زشت چیه چیکار ب اون بنده خدا دارم ایشون گفتن دختر داشتن سخته منم گفتم تربیت مهمه اصلا حرفی از اون دخ ... اون خانم در وصف اون دختر حرف زده این تاپیک کلا مربوط به اون دختره هست که گمشده امان از پیکمی ها که تموم نمیشن طبل تو خالی همیشه صداش زیاده وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پررو_ولی_با_ادب عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 3152 اون خانم در وصف اون دختر حرف زده این تاپیک کلا مربوط به اون دختره هست که گمشده امان از پیکمی ها که ت ... خدا شفاتون بده عزیزم • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★