2777
2789
عنوان

جدایی بچه💔

216 بازدید | 14 پست

اگه طلاق بگیرم بچم دو سالشه به من میدن؟؟؟؟؟مشکل هم اختلاف خانوادگیه بحثایه مادرشوهر تمومی نداره فقد مبترسم دخترمو بگیرن و بهم ندن  برا همین پیش قدم نمیشمم😭😭

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن دختر تا هفت سال با مادره البته اگه صلاحیت داشته باشه

چه صلاحیتی؟؟اگه بچمو ازم بگیرن دیونه مبشمم خداروشکر وضع مالیه خانواده ما از اینا بهترههه

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
عزیزم مشکلت حل کن اکه شوهرت خوبه جلو مادرشوهر بگیر بخدا بچه دوسال گناه داره من بچه طلاقم خودم میفهمم ...

شوهرم خوبه ولی با مادرشوهرم یجا زندگی میکنم و شوهرمم میگه ازشون جدا نمیشیم هرروز دعوا و کلی بدو بیراه میگه بهم خسته شدم واقعا

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
اگه شوهرت خوبه صبوری کن

شوهرم خوبه ولی با مادرشوهرم یجا زندگی میکنم و شوهرمم میگه ازشون جدا نمیشیم هرروز دعوا و کلی بدو بیراه میگه بهم خسته شدم واقعا

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
خدا نگذره از مادرشوهرهای بدذات خاک تو سر شوهر بی غیرت و بی مسئولیت مردم تو حسرت بچه هستن خیلیا نمیتو ...

الهی آمین

اره بخدا خیلی خسته سدم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
شوهرم خوبه ولی با مادرشوهرم یجا زندگی میکنم و شوهرمم میگه ازشون جدا نمیشیم هرروز دعوا و کلی بدو بیرا ...

سعی کن کنار بیای فعلا بچه نیار ولی یبار قهر کن بشین با شوهرت حرف بزن بگو زندگیمون مهمترین با حداقل یه خونه کنار خونه اونا بگیرین

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

چه صلاحیتی؟؟اگه بچمو ازم بگیرن دیونه مبشمم خداروشکر وضع مالیه خانواده ما از اینا بهترههه

معتاد نباشه دست بزن نداشته باشه بیماری روانی خطرناک یا نتونه از پس هزینه بچه بر بیاد اگر شوهرت اینایی که گفتم رو داشته باشه یا یسری دیگه میتونی کلا سرپرستی بچه رو بگیری

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!