2777
2789

بچه های تیم ملی گیرت بیارن تیکه پارت میکنن😂

همه روداری موردعنایت قرارمیدی

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنجه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

سه تا دیگه تامیک بزن راحتمون کن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چته تو چسبیدی به فوتبالیستا ! 

انرژی خور 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

وا شما بازیهای تیم ملی رو مرور کن هر وقت گل زده طارمی زده .همین بازیهای مقدماتی جام جهانی چند ماه پی ...

گفتم جام جهانی نگفتم مقدماتی کجا تو جام جهانی گل زده تو بازی با پرتغال خراب کرد توپ جلو پاش بود نزد تو بازی ها بعدیم که اصلا گل نزد 

گفتم جام جهانی نگفتم مقدماتی کجا تو جام جهانی گل زده تو بازی با پرتغال خراب کرد توپ جلو پاش بود نزد ...

تو جام جهانی جو فرق داره...رونالدو با اون رونالدو بودنش پنالتی ب ایرانو خراب کرد

الانشو ببین 

بحث نکن خواهرم تا صبحم بگی ما طرفداراش دست از طرفداری نمیکشیم 🤪😁😁😁

چشم به راه...