2821
2789
عنوان

رفتم دکتر

70 بازدید | 5 پست

یه ماه پیش سونو دادم فهمیدم کیست دارم. قراره آخر این ماه برم دوباره سونو بدم ببینم اندازه‌ش تغییر کرده یانه. امشب هم متاسفانه کارم به دکتر کشید و گفت عفونت ادرار داری و باید سونوی شکم و لگن بدی. حس می‌کنم خیلی چیزه که هی کارم به دکتر می‌کشه. از خانواده‌م خجالت می‌کشم.

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟

وا این چه حرفیه

منم عفونت ادراری داشتم تازه سنگ کلیم داشتم کلی ازمایش و سونو

شوهرمم حسابی دستش تنگ بوداما خب خانواده و شوهر بلاخره باید ما خانوما سالی یکبار این آزمایشات و سونوهارو بدیم ضروریه عزیزم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا این چه حرفیهمنم عفونت ادراری داشتم تازه سنگ کلیم داشتم کلی ازمایش و سونوشوهرمم حسابی دستش تنگ بود ...

الان داشتم فکر می‌کردم کاش دکتر نمی‌رفتم و دغدغه‌م همون کیست بود. نمی‌دونم توی خونه‌ی ما یه اتفاقایی میفته که همش حس می‌کنم اضافه‌م. حتی این روزا حال روحیمم خوب نیست و...

الان داشتم فکر می‌کردم کاش دکتر نمی‌رفتم و دغدغه‌م همون کیست بود. نمی‌دونم توی خونه‌ی ما یه اتفاقایی ...

بیخیال این فکرا

منم همچین شرایطی رو قبلا تجربه کردم

ولی بیخیال باش کم روح و روانتو بهم بریز سعی کن روحیه اتو پررو کنی بلاخره همه خانواده اینچیزا وظایفشونه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیخیال این فکرامنم همچین شرایطی رو قبلا تجربه کردمولی بیخیال باش کم روح و روانتو بهم بریز سعی کن روح ...

آره یکی که بهش اعتماد دارم و باهاش حرف زدم اینو به من گفت. اما بعضی وقتا نمیشه که نمیشه که نمیشه... ممنونم آبجی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز