2777
2789

چشم صلوات میفرستم 

لطفا و خواهشا به اسم کاربریم دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کنید حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹😭.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭.

اسی حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی داشته باشیم و هیچ وقت من و عزیزانم محدود و ساده و محتاج نباشیم😭تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم بهترین گوشی مدل بالا اندروید بگیره و بیاد فضای مجازی و استفاده خوب و عالی و مفید کنه از فصای مجازی و انشالله هیچ وقت شر و دردسر و زحمت و ناراحتی تو هیچ زمینه ای برا من و عزیزانم درست نشه🥹😭 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم همیشه پول شارژ داشته باشیم و محتاج هیشکی نشیم 😭🙏 .

تو رو خدا دعا کن خدا آبرو و حیثیت من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و هیچ گونه پلیسی و کلانتری و اعتیاد و پلیس فتا و جاهای بد کشیده نشه و انشالله هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و هیشکی برا من و عزیزانم شر و بی آبرویی و زحمت و دردسر درست نکنه😭🙏😔😭🥹.