لطفا و خواهشا به اسم کاربریم دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کنید حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹😭.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو رو خدا دعا کن انشالله ثبت نام و دفترچه و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون هیچ کدومشون نباشن و نیان😭
لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭.
اسی حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی داشته باشیم و هیچ وقت من و عزیزانم محدود و ساده و محتاج نباشیم😭تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم بهترین گوشی مدل بالا اندروید بگیره و بیاد فضای مجازی و استفاده خوب و عالی و مفید کنه از فصای مجازی و انشالله هیچ وقت شر و دردسر و زحمت و ناراحتی تو هیچ زمینه ای برا من و عزیزانم درست نشه🥹😭 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم همیشه پول شارژ داشته باشیم و محتاج هیشکی نشیم 😭🙏 .
تو رو خدا دعا کن خدا آبرو و حیثیت من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و هیچ گونه پلیسی و کلانتری و اعتیاد و پلیس فتا و جاهای بد کشیده نشه و انشالله هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و هیشکی برا من و عزیزانم شر و بی آبرویی و زحمت و دردسر درست نکنه😭🙏😔😭🥹.