2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله خداحفظش کنه

ژنتیکی هم هست 

اما سبک زندگیو خواب منظم و سیگار نکشیدن و تغذیه ... خیلی تاثیر دارن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

معمولا ژنتیک هست

من دو تا داداش دارم تقریبا همسن یک سال فرقشونه

بزرگه اصلا سفید نداره تو موهاش و خیلی کمتر میزنه

کوچیکه خیلی زود سفید موهاش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ژنشون خوبه 

الان خیلی پسرای فامیل ما با پنجاه سال سن موهاشون سیاهه 

سفید تک و توک 

مردا هم یهو 60 به بالا میپوکن 

زنا روند پیریشون دیرتره یعنی اهسته و پیوسته هست مردا زودتر از کار می افتن 

ژنشون خوبه الان خیلی پسرای فامیل ما با پنجاه سال سن موهاشون سیاهه سفید تک و توک مردا هم یهو 60 به با ...

همه شون رنگ میکنن . من به پسر عموم گفتم موعات قبلا سفید بود . گفت یه مدت بی خیال شدم موهام مشگی شد . خر خودشه ولی فعلا چیزی به روش نیاوردم . نمیگن رنگ میکنن ولی خودت باید متوجه بشی . 

تو زندگی رنج نکشیدن 

غصه نخوردن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود