mohibanooi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 415 عنوان خانم های مذهبی 57 بازدید | 4 پست دوستان مهربانم سلام شبتون بخیرعزیزان من چله زیارت عاشورا برداشتم تا شب اول محرمامشب شب نهم چله بود من متاسفانه فقط تونستم شب اولو بخونم و هشت شب نخوندم بیماربودم متاسفانه با امشب که بخونمالان چه کنم آیا چله من قبول نیست؟؟ خانم معلم آینده💕🦋 1404/03/06 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51434 ببین خوندن زیارت عاشورا کلا ثواب داره ولی چله اگر به نیت خاصی گرفتی باید پشت هم باشه یک شبم نخونی از اول باید شروع کنی وگرنه مشکل خاصی نداره بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
mohibanooi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 415 از چهارشنبه دوباره شروع کن دقیقا عاشورا میشه ۴۰ روز قربونت برم مرسی ازتپس این 9شب پیش که شروع کردیم اشتباه بوده یعنی؟ خانم معلم آینده💕🦋
mohibanooi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 415 ببین خوندن زیارت عاشورا کلا ثواب داره ولی چله اگر به نیت خاصی گرفتی باید پشت هم باشه یک شبم نخونی از ... عزیزدلم مرسی ازتبقول دوستمون چهارشنبه شروع کنم مبشه 40شبآره خواهری به نیت خاصی شروع کردم خانم معلم آینده💕🦋